PJ3 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Polecam serwis Zagazuj.pl w Krakowie. Robiłem modyfikację pompy olejowej. Dpf out, egr out, chiptuning, etc... Wszystko działa bez zarzutu, a właściciel ( p. Paweł ) ma mega-wiedzę z zakresu Audi i ogólnie VAG. Serwis działa terminowo i skutecznie ( a przy tym ma przystępne ceny ). Pozdrawiam PJ3
Karasik2 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Podpsuje sie pod tym właściciel z mega wiedzą bo sam posiada B7 Terminy oraz obsługa na wysokim poziomie. Dochodzi w grudniu elektryka. Brakuje tylko blachaki i lakiernika i byłby kompleks. ROobilem juz pare drobnych rzeczy w moim BRD ale grusze przede mną Filtr out Egr off wymiana pompy i wahacze...bedzie trzeba uzbierać 3tys jechać na wielicka Edytowane 19 Listopada 2016 przez Karasik2
karolhawk Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 Również podpisuję się pod tym. Właściciel serwisu z bardzo dużą wiedzą, przed naprawą podał wycenę rzeczy do zrobienia, wyjaśnił co może się dziać. Przy odbiorze pokazał, że wszystko zostało wymienione, bez żadnych pytań pokazywał wymienione części. Robiłem tam napinacz wraz z łańcuszkiem wałków rozrządu w swoim audi. Do tego została poprawiona delikatnie praca klimatyzacji bez żadnych dodatkowych kosztów. Polecam!
mateusztbg Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Również polecam Zagazuj.pl, p. Paweł oraz jego pracownicy mają naprawdę ogromną wiedzę na temat samochodów, znają też bolączki konkretnych modeli oraz co warto w nich zrobić "zapobiegawczo" Pomimo dzielącej mnie dużej odległości od warsztatu (200km w jedną stronę) zdecydowałem się oddać im samochód i nie żałuję tej decyzji. Robiłem tam: Kompletny rozrząd + osprzęt + ustawienie synchronizacji rozrządu Filtry + olej DPF OFF EGR OFF Chiptuning Nabicie + ozonowanie klimatyzacji Ogólny przegląd samochodu (wymiana n75, opaski na wydechu) Cenowo naprawdę przystępnie, byłem oczywiście informowany na bieżąco co się dzieje z moim autem oraz przed naprawą znałem koszt takiej usługi. Także za kontakt z klientem i tłumaczenie mu wszystkiego to kolejny ogromny plus. Bardzo miło zaskoczył mnie też krótki czas wykonania tych napraw. Auto odebrałem i jestem bardzo zadowolony, wszystko zostało zrobione zgodnie z umową, niczego nie pominęli. Polecam! Edytowane 19 Lipca 2017 przez mateusztbg
Karasik2 Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Daj znać jestem ciekaw opinii co masz w planach robić? Edytowane 7 Lutego 2018 przez Karasik2
napalm Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Przypuszczam, ze geometria zapieczona. Wymiana oleju i filterka, spasowanie zderzaka + przypuszczam, ze coś się znajdzie, ale nie jestem w stanie powiedziec co. W poniedziałek oddaje autko na diagnozę i zrobienie logow statycznych i dynamicznych + sprawdzenie turbo. Dam znać, obiecuje! W dniu 7.02.2018 o 13:01, Karasik2 napisał: Daj znać jestem ciekaw opinii co masz w planach robić?
Morales_1990 Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Czy Panowie z Zagazuj.pl zajmują się też elektryką? A4 B5 FL po przekładce - do pełni szczęścia do zrobienia abs, poduszki i kilka mniejszych rzeczy(trochę dłubaniny - zamek do przeniesienia na lewą stronę, oświetlenie wnętrza, boczków itp. ).
Karasik2 Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Tak mają ale opinie są już inne To multi serwis elektronik adres ten sam
Morales_1990 Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Czyli można u nich próbować, ale wcześniej jeszcze mechaniczne sprawy... zostało tylko sprzęgło Chyba, że macie jakiś zakład, gościa, który zajmuje się typowo takim dłubaniem to dajcie znać na priv. Chcę "odbudowę" samochodu doprowadzić do końca
Rekomendowane odpowiedzi