Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black Avant S-line Plus Quattro Engine Porsche Macan 3.0 V6 S Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze warto pomyslec o tym MTS co Trewor ostatnio opisywał, napisz do niego i podpytaj.....

Opublikowano
  • Autor
Teraz, FroS-t napisał:

Moze warto pomyslec o tym MTS co Trewor ostatnio opisywał, napisz do niego i podpytaj.....

Właśnie też Tomek wspominał o MTS jako tańsza opcja :) 

Opublikowano
6 minut temu, danielstol napisał:

Raczej wpadnie AP Sportfahrwerke :) teraz tylko kwestia poczekać do następnej wypłaty :decayed:

Słyszałem ostatnio, że za dużo w tym Mielcu zarabiacie :D 

Gwint zrobi robotę, jeszcze quattro i miód malina będzie. 

Edytowane przez cysiek18

Opublikowano
  • Autor
Teraz, cysiek18 napisał:

Właśnie słyszałem, że za dużo w tym Mielcu zarabiacie :D 

Haha :decayed: cudów nie ma ale też nie ma co narzekać :) niestety nie wszystkie zarobione pieniądze mogę pchać w furę nad czym bardzo ubolewam :grin:

Opublikowano
3 minuty temu, danielstol napisał:

Haha :decayed: cudów nie ma ale też nie ma co narzekać :) niestety nie wszystkie zarobione pieniądze mogę pchać w furę nad czym bardzo ubolewam :grin:

Nawet sobie nie wyobrażasz jak ja nad tym ubolewam. Większość kasy idzie w  przygotowania najdroższej imprezy w moim życiu, a tyle pomysłów w głowie. 

Opublikowano
  • Autor

Panowie czytałem właśnie post Trewora o gwincie MTS, i powiem szczerze że kusząca propozycja :wink: Niecały tysiak mniej od AP to dla mnie powiem szczerze bardzo dobra cena ? Napisze do Trewora i z nim pogadam. 

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj odwiedził mnie kurier z paczką od @Trewor87 :-) Co tu dużo pisać kontakt, doradztwo i czas realizacji na wysokim poziomie. Sam gwint jak na moje oko bardzo dobrze ? wykonany :wink: Springi wszystkie 4 Eibacha dodatkowa regulacja przy dolnym mocowaniu nie ma się do czego przyczepić ? Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. I smycz na klucze w prezencie się przyda :decayed: Więc na wiosnę ⬇️Get low :banan:

28238749_1933431283397215_78437333251274

28618788_1933430433397300_22965500227257

28424513_1933426886730988_90470885263039

28336544_1933425353397808_77531580671272

Opublikowano
Dzisiaj odwiedził mnie kurier z paczką od [mention=129337]Trewor87[/mention] :-) Co tu dużo pisać kontakt, doradztwo i czas realizacji na wysokim poziomie. Sam gwint jak na moje oko bardzo dobrze [emoji106] wykonany :wink: Springi wszystkie 4 Eibacha dodatkowa regulacja przy dolnym mocowaniu nie ma się do czego przyczepić [emoji108] Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. I smycz na klucze w prezencie się przyda :decayed: Więc na wiosnę [emoji652]️Get low :banan:
28238749_1933431283397215_7843733325127491400_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=3f5e29354f8a9ad67114951898468121&oe=5B09D9C3
28618788_1933430433397300_2296550022725776591_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=478a076840931c05cdad4003d917b535&oe=5B4D77AB
28424513_1933426886730988_9047088526303976080_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=7650a2ceb5a17434503ea31622173298&oe=5B13A2C2
28336544_1933425353397808_7753158067127284174_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=a852003d6d300a8771e7a0bd7edc89eb&oe=5B42B613
Jeśli można wiedzieć jakie koszta???

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja do siebie pakuj na wiosnę H&R (dorwałem używkę z niewielkim nalotem :naughty:)  ale wiadome co nowe to nowe i też rozparuje propozcje trewora ^_^ tak więc pamietaj o opinii jak juz bedziesz smigał na tym secie :D

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, tazzi napisał:

Ja do siebie pakuj na wiosnę H&R (dorwałem używkę z niewielkim nalotem :naughty:)  ale wiadome co nowe to nowe i też rozparuje propozcje trewora ^_^ tak więc pamietaj o opinii jak juz bedziesz smigał na tym secie :D

Po rozmowie z Treworem odrazu zdecydowałem o kupnie :wink: za 3 tyg będę wkładał to wtedy zobaczę jak z jazda ? 

Opublikowano

Będzie beton[emoji23],jak widzę te podwójne sprężyny to mi plomby same wypadają...

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, rrrudy25 napisał:

Będzie betonemoji23.png,jak widzę te podwójne sprężyny to mi plomby same wypadają...

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Pewnie tak :decayed: przynajmniej będzie można dosyć nisko opuścić i nie będzie tarło :-D 

Opublikowano
11 minut temu, danielstol napisał:

Pewnie tak :decayed: przynajmniej będzie można dosyć nisko opuścić i nie będzie tarło :-D 

Nie sądzę, mam u siebie Eibach Pro Street S a tu pewnie mamy te same sprigi co u mnie więc nie ma co się przejmowac komfort bedzie baaaaardzo dobry

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, FroS-t napisał:

Nie sądzę, mam u siebie Eibach Pro Street S a tu pewnie mamy te same sprigi co u mnie więc nie ma co się przejmowac komfort bedzie baaaaardzo dobry

Drogi mamy w okolicy dobre, ale jak zostanie chociaż odrobinę komfortu to będzie super ? Jeszcze jak napisałeś że u Ciebie na Pro Street S jest bardzo wygodnie a też patrząc po zdjęciach chyba takie same springi właśnie jak piszesz są :wink:

Edytowane przez danielstol

Opublikowano

Ten Eibach to kanapa, komfort bardzo dobry, lepiej jak na springach H&R -45mm, myslę że bedziesz zadowolny

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, FroS-t napisał:

Ten Eibach to kanapa, komfort bardzo dobry, lepiej jak na springach H&R -45mm, myslę że bedziesz zadowolny

Mam teraz Eibach Sportline i wydaje mi się że komfort jest porównywalny jak na ori springach 1BV a myślałem że będzie beton. Wracam z wyjazdu za 3 tygodnie i biorę się za robotę odrazu bo doczekać się nie mogę :decayed:

Opublikowano

Noooo w końcu zrobiłeś ten krok ! :banan:

Teraz jakieś ładne 19' :naughty:

Gdybym miał teraz kupować gwint to też bym sie na tego MTSa decydował. Jedyne co Ci moge doradzić to przed montażem powyciągaj sobie od razu helpery i załóż bez. Niby producent na to nie zezwala (nie wiem czy tutaj też) ale jazda jest jeszcze lepsza. Z ciekawości ile on hał macz? Coś koło półtora ?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

Noooo w końcu zrobiłeś ten krok ! :banan:

Teraz jakieś ładne 19' :naughty:

Gdybym miał teraz kupować gwint to też bym sie na tego MTSa decydował. Jedyne co Ci moge doradzić to przed montażem powyciągaj sobie od razu helpery i załóż bez. Niby producent na to nie zezwala (nie wiem czy tutaj też) ale jazda jest jeszcze lepsza. Z ciekawości ile on hał macz? Coś koło półtora ?

Noo co do 19 stek to już jest plan i pomysł na wzór ale jednak cena wysoka.. Nie mogą być poniżej 9.5 J bo nie lubię płaskiego koła, musi być duży wklesly lej :decayed: i w tym roku się chyba nie uda.. Myślę że na razie jak ja położę nisko to 18x9.5 na naciągu już jakość będzie siedzieć :wink: Co do helperow jeszcze nie doczytałem nigdzie czy można zakładać bez nich :-) Co do kasy to bardzo dobra cena półtora kafla jak piszesz ? 

Edytowane przez danielstol

Opublikowano

Ale tu dyskusja o zawieszeniu :D Cieszę się że paczka dotarła, powiem szczerze że foto kartonu jest dla nas istotne :D My widzimy tylko nowe, świeżo poskładane, a tu widzę że on bardzo dobrze znosi transport. Temat sprężyn. Czy to MTS-Technik, czy Eibach Pro-Street-S, czy KW - wszystkie mają dokładnie taki sam układ sprężyn. A wręcz to będą niemal takie same sprężyny, bo we wszystkich trzech opcjach produkcja to Eibach.

Z przodu masz nakrętkę hexaCOIL, która powinna wyeliminować problem zapieczonej nakrętki, ale i tak zalecamy prysnąć czymś powierzchnię nagwintowaną. Najlepiej suchym smarem (PTFE) ;)  Liczę na fajne fotki po montażu! :) I niech się sprawuje.

A smyczka to taka moja wrzutka do paczki dla forumowego kolegi ;)

Opublikowano

@Trewor87 a co powiesz na temat tych helperów? W teorii nie można, a w praktyce jak najbardziej ? :naughty: