grochu2209 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam. Mam mały problem, jak otwieram którekolwiek drzwi to zaczynają migac światła awaryjne jak już zamknę drzwi to przestają dzieje sie tak od kupna samochodu coraz bardziej mnie to denerwuje wie ktoś może jak je odłączyć?
grochu2209 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 Alarm wyłączam normalnie pilotem a światła i tak migają.
jacek70 Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Może pilot tylko sygnalizuje a centralka nie wył. alarmu. Syrena masz sprawną czy uszkodzoną???
grochu2209 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 Syrena sprawna alarm działa jak powinien. To wygląda jak by celowo były podłączone te awaryjne do drzwi. Chyba jednak bez elektryka sie nie obejdzie.
Chadury89 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 U mnie tak samo jest, wlaczona opcja w alarmie przypominajaca o niedomknietych drzwiach
krzysiekml Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 nie wiem jak w be pińć ale w b6 jest opcja kodowania otwartych drzwi w celu ostrzeżenia innych użytkowników na drodze bardziej rozbudowane alarmy też to mają
grochu2209 Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Opublikowano 8 Lipca 2015 A można to w jakiś prosty sposób wyłączyć?
Rekomendowane odpowiedzi