szampoon Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Witam, gdzie polecacie zamontować małego Johnego II tak aby bylo funkcjonalnie i estetycznie? Dodam iz posiadam Navi wiec miejsca pod 2-din`owym radyjkiem juz ni chu chu. Co sądzicie o przednim schowku? Pozdrawiam
Kocky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Półka po lewej stronie od kierownicy. Johnny II tam powinien się zmieścić. Ja osobiście wożę pod podłokietnikiem położonego na boku - jak na razie mi to wystarcza. Proponuję użyć opcji temat już był poruszany
szampoon Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 dzieki, szukałem...ale moze slabo pzdr
Skrzypek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/odp_cb_uniden_pro_520_xl-t38669.0.html;msg470885#msg470885 tak to wygląda u mnie;)
szampoon Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 ...spoko...a gruchy nie uda sie zamontować na radyjku z boku? Jesli nie to faktycznie montaz na kratce wylotowej nie jest zlym pomyslem... ja sie jeszcze przymierze do schowka...
Skrzypek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 ...spoko...a gruchy nie uda sie zamontować na radyjku z boku? Jesli nie to faktycznie montaz na kratce wylotowej nie jest zlym pomyslem... ja sie jeszcze przymierze do schowka... radyjko musisz miec pod reka, aby miec swobodny dostep do jego wlaczenia lub ewentualnych regulacji więc schowek moim zdaniem odpada
kuradarek Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja przykleiłem rzepem przemysłowym kupionym w castoramie do podłokietnika (od spodu oczywiście) i jest rewelacyjnie radio pod ręką nie widać go mam unidena 520 xl wiec taki sam gabarytowao jak Jonny II
Rekomendowane odpowiedzi