bartex Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Dzisiaj wymieniałem pompke paliwa bo skończyła swój żywot i auto bardzo ciężko paliło, przerywało pracę. Po wymianie pali dobrze, jednak nierówno. po podłączeniu kompa odczytałem następujący błąd: 01251 - Fuel Injector for Cylinder 3 (N32) 26-10 - Output Open - Intermittent Czy oznacza to padnięty wtryskiwacz? Dodam, że obroty po dodaniu i puszczeniu gazu skaczą w granicach 500-1200 po czym się stabilizują. Zaniepokoiło mnie również dymienie z rury wydechowej - dymi na biało. Czy wymiana tego wtryskiwacza pomoże na dolegliwości mojej ?
pre_pl Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 sprawdź bezpiecznik 34 Output Open - w ogóle nie ma połączenia, raczej nie oznacza to padniętego wtrysku Poprawiłem temat za Ciebie
bialy4 Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 26-10 - Output Open - Intermittent Output Open - w ogóle nie ma połączenia, raczej nie oznacza to padniętego wtrysku Może coś z instalacją gazową żle założony emulator lub kiepskie połączenie
bartex Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Opublikowano 4 Lutego 2007 Gazu nie mam. Sprawdziłem bezpieczniki, wyglądały na dobre tylko końcówki miały jakieś czarne więc je wymieniłem. Podociskałem wtyczki od wtrysków i jak na razie błąd nie powrócił, sprawdzę za parę dni.
Rekomendowane odpowiedzi