zadzik Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ja ma w swoim AVFie GT17 i polecam kazdemu. Ja kupowalem zestaw od chlopakow z BizonGarage (https://www.facebook.com/BizonGarage/timeline) i szczerze polecam - moj tuner caly czas mi mowil zebym bral BRD ale jak zaczal stroic ta turbinke to stwierdzil ze kazde BRD sie przy niej chowa. Jedynym problemem u mnei jest sprzeglo.. I bije sie caly czas z myslami na co zmienic.. BRD? niby wytrzymac powinno 200/450 przynajmneij ludzie tak pisza.. zaczyna mnie to wkurzac ale nie wiem co kupic... Kup sprzęgło od brd tarcze obij kevlarem i masz spokój u mnie 450 NM przenosi bez problemu
Bandita-PL Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 witam posiadam bre 140 km chcialbym zalorzyc turbod 170 km,jakie podpasi pod ten silnik
adifek Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 p&p podejdzie brd lub caha ewentualnie hybryda,kolega @lolek ostatnio taka robil zapytaj go o zdanie
damian19886 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 BRE to 16V? jezeli tak to turbo caha wraz z kolektorem wydechowym jest potrzebne plus nowa flansza pod wydech i pasuje p&p.
Rekomendowane odpowiedzi