Dawidos91 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam . poszukuje mechanika ze slaska najlepiej bedzin,dabrowa gornicza ,sosnowiec Prosze o kontakt jesli ktos cos wie Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Fifiński Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Jak byś pewnie sprecyzował co masz do roboty to by było łatwiej
turzol Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Waskivw z Czeladzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dawidos91 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 Waskivw z Czeladzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Robiłeś u niego samochód ? masz pewnosc , ze jest dobry ? Pan Waski bo własnie się z nim umówiłem ...
Dawidos91 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 Orzesze troche za daleko interesuja mnie opinie o Waskivw
turzol Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Waskivw z Czeladzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Robiłeś u niego samochód ? masz pewnosc , ze jest dobry ? Pan Waski bo własnie się z nim umówiłem ... Poczytaj opinie tutaj na forum, nie spotkałem żadnej negatywnej. Sam korzystam i sobie chwalę, wiedza poparta wieloletnią praktyką w ASO , tylko ciężko z wolnymi terminami...
Dawidos91 Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Opublikowano 11 Lipca 2015 Samochód zawieziony do pana waskivw same audii pod jego warsztatem
Rekomendowane odpowiedzi