Opublikowano 9 Marca 201610 l Autor Teraz patrze i widze że masz gałe zamontowaną 90 stopni przekręconą. Grom powinien byc w stronę szyby Taka przyszła a Inaczej się nie dało jej zamontować Aktualne foto z czarną szybką i ramką 3d nowe kółka na lato już mi przyszły teraz pozostało jeszcze opony nowe kupić Edytowane 9 Marca 201610 l przez D4NTE
Opublikowano 9 Marca 201610 l Autor Takie jak w b6 miałem, chyba mam do nich słabość jak mi się opatrzą to kupię inne
Opublikowano 9 Marca 201610 l Teraz patrze i widze że masz gałe zamontowaną 90 stopni przekręconą. Grom powinien byc w stronę szyby oj tam oj tam Gała limited edition!!! Felgi fajne Edytowane 9 Marca 201610 l przez skotmen
Opublikowano 9 Marca 201610 l nie wiem jak mogła się gała źle ustawić, ktos grzebał bo moja jest normalnie . a felgi rzeczywiście mało oryginalne
Opublikowano 10 Marca 201610 l Autor nie wiem jak mogła się gała źle ustawić, ktos grzebał bo moja jest normalnie . a felgi rzeczywiście mało oryginalne Jak dla mnie koło jest super i to co w nim najbardziej doceniałem to wytrzymałe jak na polskie piękne drogi. Jest to wzór z A5 więc powinno fajnie siąść. Te co miałem nie leżały mi, więc poszły na sell. Myślałem jeszcze o Rotorach ale ceny kosmos. Niby tyle ich na rynku ale trzymają wartość. Co do gałki to Siemian pewnie coś przy niej rezał ale nie przeszkadza mi to w niczym a prezentuje się i tak zacnie. nie wiem jak mogła się gała źle ustawić, ktos grzebał bo moja jest normalniePokaż fotę jak to u Ciebie wygląda :-) Edytowane 9 Marca 201610 l przez D4NTE
Opublikowano 1 Kwietnia 201610 l Autor nie umiem fotek to dodawać więc nie pokażę Hahaha Nie wierzę Się pochwalę wczoraj wpadły nowe heble 345/330 Do kompletu płyn ate Chromowane końcówki wydechu Niewiele miejsca zostało w 17 Edytowane 1 Kwietnia 201610 l przez D4NTE
Opublikowano 1 Kwietnia 201610 l dobry mod!!! z ciekawości rzuć info ile cały swap hebli kosztował? Możesz na pw
Opublikowano 1 Kwietnia 201610 l Autor Paweł luzu raptem kilka milimetrów, ciężarek ściągnie zacisk jak będzie. Pstryknę później foto
Opublikowano 1 Kwietnia 201610 l Hmm, cyknij cyknij coś. A najlepiej jeszcze zmierz jak da radę Ciekawe czy będę musiał wrzucić dystanse, bo ja mam te felgi ale dedykowane do B8 - z większym ET. Nie masz w ogóle odważników na feldze teraz? Edytowane 1 Kwietnia 201610 l przez komoornik
Opublikowano 1 Kwietnia 201610 l Autor Mam odważnik jakiś ale na torze niekolidującym z zaciskiem co do większego et w tym modelu felgi myślę że ten zacisk się nie zmieści
Opublikowano 1 Kwietnia 201610 l Autor na 17stkach strach ja po swapie od razu zmienilem na 18Zaraz wrzucę letnie 18 a na przyszłą zimę wpadną pewnie też 18 :-)
Opublikowano 1 Kwietnia 201610 l na 17stkach strach ja po swapie od razu zmienilem na 18Zaraz wrzucę letnie 18 a na przyszłą zimę wpadną pewnie też 18 :-) To lepiej kup 19 i wloz na lato a 18 na zime
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Autor na 17stkach strach ja po swapie od razu zmienilem na 18Zaraz wrzucę letnie 18 a na przyszłą zimę wpadną pewnie też 18 :-) To lepiej kup 19 i wloz na lato a 18 na zime Na przyszły sezon może tak zrobię ten już jest zaplanowany :-) Znajome końcówki Auto dobrze się prezentuje. Narazie autko jest przeciętne ale myślę że z czasem będzie coraz lepiej Dzięki za końcówki :-)
Opublikowano 3 Kwietnia 201610 l Autor Obiecane foto Niedzielne rezanko z kolegą miodzio i taki efekt... PS. (miodek bez Ciebie bym zginął ) Ścięta kiera lekko zmodyfikowana przez naszego klubowego kolegę guardian na wzór DTM Edytowane 3 Kwietnia 201610 l przez D4NTE