AudiRama Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) witam, mam problem jak w temacie, bebenek w stacyjce byl uszkodzony ale po wymianie juz silnik nie odpala - rozrusznik kreci - kontrolki sie swieca - zalapa na pych i na samostart - jak juz zapali to chodzi normalnie, ladnie, trzyma obroty, przyspiesza - wszystko inne w aucie dziala stawiam ze moze ktorys przekaznik sie uszkodzil gdy stacyjka padla, tylko ktory? mam do dyspozycji takiego samego a4 b5 AFN ok kolegi, moge cos popodmieniac, prosze nakierujcie mnie od czego zaczac, juz mi rece opadaja pozdrawiam Edytowane 10 Lipca 2015 przez AudiRama
chudy30 Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 kolego a nie trzeba było czasem zakodować klucz żeby to wszystko zadziałało jak trzeba
AudiRama Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 po przekręceniu stacyjki lampka od immo gasnie, wymieniany byl tylko sam bębenek pomocy!
Lukasz_N Opublikowano 10 Lipca 2015 Opublikowano 10 Lipca 2015 Jak kręcisz rozrusznikiem, to światła przygasają i radio się wycisza?
AudiRama Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Opublikowano 10 Lipca 2015 musze pojsc sprawdzic a jesli nie przygasają to ew gdzie szukać przyczyny? lub jesli przygasają tez
AudiRama Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 koledzy temat ogarniety, awaria nie miala akurat nic wspolnego z bebeinkiem stacyjki, musial byc zbieg okolicznosci kopulka na filtrze paliwa byla peknieta i zapowietrzala uklad paliwowy powodujac powrot paliwa do baku, stad problem z odpaleniem
Rekomendowane odpowiedzi