Gajos13 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam Jak sprawdzić cewkę czy jest sprawna ? Bardzo pilnenie mam iskry nie mogę odpalić auta 2.8 jak coś 194 KM Trzeba zmierzyć rezystancje na każdej cewce ale nie wiem jaka powinna być może ktoś wie ? A jeszcze gdzie znajduje się czujnik halla dokładnie bo wiem że gdzieś w okolicy głowicy i czy jest jeden czy dwa czujniki na każdym wałku ?
Gajos13 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak węgiel mogę sprawdzić? Nie mam żadnego błędu A zamiana co mi da jak nie mam iskry na żadnej świecy Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Muskel1 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Cewki najlepiej sprawdzić lekko rękojeścią śrubokręta lub drewnianym stylem od młotka w nie po koleji pukając. Jak cewka uszkodzona jest, będą wyskoki zapłonu. Oczywiście jak już odpalisz auto. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Muskel1
Gajos13 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Opublikowano 12 Lipca 2015 No właśnie a ja mam problem z zapaleniem Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi