Rastko Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Witam wszystkich, mam spaloną pompkę zamka centralnego, a nowa kosztuje 200 Euro. Używana jak dla mnie nie wchodzi w grę, ponieważ może podziałać kilka dni i kasa w błoto. Zastanawiam się nad możliwością wymiany siłowników pneumatycznych na elektroniczne w celu uniknięcia dalszych problemów i oczywiście zaoszczędzenia kilkuset złotych. Czy ktoś z Was robił w swoim A4 taki zabieg? Czekam na ewentualne odpowiedzi. Pozdrawiam.
radzio49aa Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 Na ile pinów masz pompkę i na jakie wejście przewodu podciśnienia ? Bo posiadam pompki to wyśle Ci za free jedynie zapłacisz za koszt przesyłki.
elkubunio Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Nikt nie poleca wymiany na siłowniki elektryczne, to nigdy nie będzie dobrze działać bo podobno ciężko je prawidłowo ułożyć w naszych modelach. Ja bym polecał jak najbardziej wymianę na używaną oczywiście z jakąś gwarancją rozruchową.
Rastko Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 Dzięki za odpowiedzi. Jednak zdecyduję się na nową pompkę. Używane to używane. Wolę nie wyrzucać kasy w błoto. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi