Mortiis Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Witam, wczoraj zaskoczyła mnie moja eska dziwnym pikaniem przy tylnej lewej lampie, pikało przez 10 sekund potem cisza i tak przez 20 minut, miałem otwarte auto, puszczone szyby przód tył i uchylony szyber, po zamknięciu auta przestało, zakładam że to coś w rodzaju przypomnienia że coś jest otwarte ale co? Panowie to się robi coraz bardziej irytujące, dochodzi z okolic subwoofera, na początku przestawało pikać jak zamknąłem albo otworzyłem auto a teraz jest non stop subwoofera działa głośniki działają Edytowane 15 Lipca 2015 przez Mortiis
Muskel1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Witam, wczoraj zaskoczyła mnie moja eska dziwnym pikaniem przy tylnej lewej lampie, pikało przez 10 sekund potem cisza i tak przez 20 minut, miałem otwarte auto, puszczone szyby przód tył i uchylony szyber, po zamknięciu auta przestało, zakładam że to coś w rodzaju przypomnienia że coś jest otwarte ale co? Panowie to się robi coraz bardziej irytujące, dochodzi z okolic subwoofera, na początku przestawało pikać jak zamknąłem albo otworzyłem auto a teraz jest non stop subwoofera działa głośniki działają Nagraj filmek i wrzuc.
Muskel1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) A nie masz kolego przypadkiem autoalarmu? oryginalnie? Bo jezeli masz, to jest to wskazówka, że działanie alarmu może być ze względu na słaby akumulator zakłócone. Sprawdz w jakiej kondycji masz akumulator. Edytowane 15 Lipca 2015 przez Muskel1
Mortiis Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 Alarmu nie mam, tylko centralny z pilota chociaż w boczku kierowcy mam dwa guziki do odłączenia alarmu jak ktoś w środku lub przy transporcie.
Muskel1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Alarmu nie mam, tylko centralny z pilota chociaż w boczku kierowcy mam dwa guziki do odłączenia alarmu jak ktoś w środku lub przy transporcie. To jest właśnie alarm. Podładuj aku i zobacz czy zniknie.
PrzemoS4 Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja w innym aucie kiedyś miałem podobnie, akus był na wykończeniu i co niektóre rzeczy swirowaly, z tym ze do tego stopnia ze w nocy alarm sie uruchamiał i centralny drzwi otwierał.... Sprawdzałeś już co i jak???
Rekomendowane odpowiedzi