arturo_freestyler Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 pacjent: a4 b7 został zmieniony zderzak z seryjnego na s4/s-line zderzak był kompletny wraz z halogenami/kratkami/spryskami/grilem lecz po zamontowaniu zaslepka ktora znajdowała sie po lewej stronie w seryjnym nie pasuje a po prawej stronie trzeba było podciac od seryjnego interesuje mnie jakie nr fabryczne moga miec te zaslepki/wloty powietrza czy jak to sie tam zwie do zderzaka s4:> oczywiscie chodzi o ten plastik ktory sie znajduje pod kratka fabryczna dla zbizenia tematu pokazuje fabryczny zderzak z zaznaczonymi elementami :>
Wąski Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Zrób zdjęcie nowego zderzaka ,bo zapewne chodzi Ci o zderzak od S-line
Cuber Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Zrób zdjęcie nowego zderzaka ,bo zapewne chodzi Ci o zderzak od S-line hmmm a zderzak S4 ( B7 ) różni sie czymś prócz grilla od S-line ( B7 ) wydaje mi sie że zderzak jest taki sam zarówno w S4 i S-line
arturo_freestyler Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 Zrób zdjęcie nowego zderzaka ,bo zapewne chodzi Ci o zderzak od S-line hmmm a zderzak S4 ( B7 ) różni sie czymś prócz grilla od S-line ( B7 ) wydaje mi sie że zderzak jest taki sam zarówno w S4 i S-line zderzak s4 i s-line jest taki sam róznica w grilu jet tylko ale mi chodiz o to to znajduje sie pod kratka lewa i prawa taki plasticzek/dolot powietrza chyba to jest :> na jutro zrobie fote :>
alvaro Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 to się nazywa kierownica powietrza i on kieruje strugę powietrza na cooler ewentualnie coolery
arturo_freestyler Opublikowano 31 Października 2008 Autor Opublikowano 31 Października 2008 to się nazywa kierownica powietrza i on kieruje strugę powietrza na cooler ewentualnie coolery o własnie to :> jeszcze jakbys mi nr podał serwisowe to byłbym happy :>[br]Dopisany: 30 Październik 2008, 23:44_________________________________________________lewa strona patrzac od przodu na auto w seryjnym miałem taka zaslepke lecz nie pasuje czy w s4 jest podobna tylko ze inna? czy jest tu kierownica powierza jak z prawej strony? prawa strona niby dobrze wyglada podcieta kierownica powietrza od seryjnego bylem dzis w aso zamowic ta zasłonke z lewej strony i kierownice powietrza z ,prawej do zderzaka s4 asle gosciu chcial nr vin własnie od fabrycznego takiego zderzaka a ja nie mam - moze mnie ktos poratuje nr vin własnie z takim zderzkaiem to bede mogł zamowic to co tzreba :>
Patrox Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Mi tez na forum nikt nie chciał napisac i jedynym rozwiązniame było sciagniecie takiej jednej kratki z innego audi pod hipermarketem. oto numer 8e0 807 681F lewa i 682F prawa. :)
arturo_freestyler Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Opublikowano 1 Listopada 2008 Mi tez na forum nikt nie chciał napisac i jedynym rozwiązniame było sciagniecie takiej jednej kratki z innego audi pod hipermarketem. oto numer 8e0 807 681F lewa i 682F prawa. :) dzieki te nr dotycza zaslepki i kierownicy powietrza do zderzaka s4?
Patrox Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Mi tez na forum nikt nie chciał napisac i jedynym rozwiązniame było sciagniecie takiej jednej kratki z innego audi pod hipermarketem. oto numer 8e0 807 681F lewa i 682F prawa. :) dzieki te nr dotycza zaslepki i kierownicy powietrza do zderzaka s4? To dotyczy kratek, jeśli chodzi o kierownice powietrza to ja jej w ogóle nie mam bo mam duży cooler. Ale są tylko dwa rodzaje. Bedziesz miał na końcu numeru albo literkę K albo N. Musisz sprawdzic jaki ty masz i zamówic przeciwny.[br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 16:53_________________________________________________[br]Dopisany: 02 Listopad 2008, 20:27_________________________________________________
arturo_freestyler Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 tak wyglada kratka prawa do zderzaka s4/s-line jezeli auto posiada tylko 1ic dzis odebrana :> porównanie 2 kratek 1.u góry dla wersji z 2ic pod nia jest dolot powierza/kierownica powietrza 2.na dole taka jak do mnie pasuje czyli do auta z 1ic bez kierownicy powietrza po prawej stronie po zamontowaniu jakby ktos kiedys szukał to nr jej 8E0 807 682 G 01C
scrat Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Arturo, kupowałeś też kratkę na lewą stronę, czy podcinałeś tą ze starego zderzaka?
Rekomendowane odpowiedzi