miszka Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Kominy 100 , też nad takimi myślałem przy montażu zdesia S4 na tył , ale zostałem przy 90 Wysłane z Ipka
mariuszbielsko Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) co do kominow był to dylemat kilku forumowiczow pisało 90 , lecz po kilku przymiarkach 90 i 100 bardziej wpasowaly sie 100 wypelniaja praktyczne cale otwory dyfuzora dlamnie prezetuje sie to ok lecz i tak bede je chował glebiej , pozatym 1cm czy to ma takie znaczenie w kombi moze w sedanie wygladały by za dóze wielkie podziekowanie dla kolegi MARCIN607 za super fajnego rns-e oto fotka rns-a co zawita na pokladzie how to screen capture rns zawitał na pokladzie, rns-e+ bosse cos pieknego wreszcie jest wykorzystywana moc głosników w porównaniu do rns-d nawet w 50% nie ma takiej jakosci co przy rns-e, lecz z jakis przyczyn brak podswietlenia przyciskow jak by ktos cos wiedział na ten temat prosze o podpowiedzi pozatym audiczka ubrana w zestaw zimowy fotki na dniach Edytowane 21 Grudnia 2015 przez mariuszbielsko
Indi Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 co do kominow był to dylemat kilku forumowiczow pisało 90 , lecz po kilku przymiarkach 90 i 100 bardziej wpasowaly sie 100 wypelniaja praktyczne cale otwory dyfuzora dlamnie prezetuje sie to ok lecz i tak bede je chował glebiej , pozatym 1cm czy to ma takie znaczenie w kombi moze w sedanie wygladały by za dóze wielkie podziekowanie dla kolegi MARCIN607 za super fajnego rns-e oto fotka rns-a co zawita na pokladzie how to screen capture rns zawitał na pokladzie, rns-e+ bosse cos pieknego wreszcie jest wykorzystywana moc głosników w porównaniu do rns-d nawet w 50% nie ma takiej jakosci co przy rns-e, lecz z jakis przyczyn brak podswietlenia przyciskow jak by ktos cos wiedział na ten temat prosze o podpowiedzi pozatym audiczka ubrana w zestaw zimowy fotki na dniach synek mamy koniec roku kaj te foty!!
mariuszbielsko Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 mały poslizg pogoda nie dopisuje ale postaram sie jutro wrzucic fotki upload images free tak sie prezetuje Rns-e Led w kokpice mojej a4 a przy okazji zdjecie przy odpalaniu audiczki przy -11.5C , a spalanie kosmos image hosting sites
Indi Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 u mnie - 15 i dwa razy grzałem świeczki choć nie wiem czy to coś daje w nowym aucie ale zboczenie zostało po starym innym wozie i gdyby nie nowy akuś to bida by była a RNS zaebysty!! daj na PW ile
mariuszbielsko Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) wydaje mi sie ze jak swieczki zdrowe i akus nowy to powinna palic bez problemu , umnie dzis temperatura pokazał 15 C ale po zagrzaniu swiec zapaliła od szczału a teraz sypie biały puch moze uda sie jutro wytestowac oponki +quattro, sie okaze czy biezniki sa tak h....... jak pisza inni Edytowane 4 Stycznia 2016 przez mariuszbielsko
Indi Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 quattro ..mmmm.... tego mi brakuje p.s. wali jakas spalenizna na desce
mariuszbielsko Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) jakas spalenizna musi byc jak nie spod opon to chociaż na desce Dzis sie trafil super komplet bixów photo share kilka słów z opisu sprzedajacego 1. NOWE oryginalne przetwornice 8k0 z Audi A4 B8 2. NOWE żarniki Philips d3s3. Soczewki BIXENON z a4 B8 LIFT 2012r4. Wyczyszczona i zabezpieczona regulacja poziomowania tak sie prezetuja na aucie image post pic upload Edytowane 7 Maja 2016 przez mariuszbielsko
Pawci_o Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja również zakupiłem Bixy - wykonane przez kolege klubowego- w piątek brykam po zderzak i resztę gratów i będę montował u siebie... na razie kupiłem zderzak standard - może w przyszłości wymienię...
mariuszbielsko Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) hej Pawcio jak tam autko poskladane ? Pogoda dopisała trzeba było poswiecic troszke czasu na drobne sprzątanie oto efekt photo share screenshot windows free upload pictures image hosting sites pozdrawiam Dzis udalo sie wyrwac z alledrogo lotke Ms-Design image hosting image hosting site Edytowane 16 Maja 2016 przez mariuszbielsko
Tomi_81 Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Aleś zrobił zdjęcia w słońcu Co do lotki to nie S-line ale jak widać MS-DESIGN widziałem to ogłoszenie tak czy siak za dobrą kasę
mariuszbielsko Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 Tomi 81 dzieki ze zwruciłeś uwage ze to ms-design ja nie do patrzylem gosc przez tel stwierdził ze to org, zreszta jak przyjdzie i bedzie h....... to zwrot pozd
mariuszbielsko Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) z tel z2 ale fakt sloneczko sie odbilo kurier paczke doreczyl po odpakowaniu uszkodzona lotka na prawym koncu poszła do zwrotu, po kilku dniach otrzymalem w calosci i tak sie prezetuje na A4 photoupload picture share na dniach zawitaja nowe podstawy reflektorów ,trzecie swiatlo stop, wycieraczki Areo url=https://postimage.org/][/url]image hosting without registration screenshot windows 7 free upload image przyciemnienie szyb ogarniete+ nowe listwy zgarniajace szyby czolowej czekaja na montaz image upload no registration free picture hosting image hosting without account Edytowane 23 Czerwca 2016 przez mariuszbielsko
mariuszbielsko Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 bo jest jedna peknieta
Mati_23 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 zapomniałem dodać ze furka pięknieje w twoich rękach
mariuszbielsko Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) dzieki ale do koncowego efektu jeszcze troche kolejny etap w przyszłym tygodniu teraz troszke zabawy przy zawiasie i motorze jak sie uda z okazji wymiany wycieraczek na areo wpadlo nowe podszybie pic upload Edytowane 29 Czerwca 2016 przez mariuszbielsko
Lysy705 Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autko widziane na żywo dzisiaj;)Dobra robota
mariuszbielsko Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Autko widziane na żywo dzisiaj;)Dobra robota dzieki wielkie ,przy nastepnym spotkaniu jakas sesyjka? Edytowane 16 Lipca 2016 przez mariuszbielsko
Rekomendowane odpowiedzi