Krystian94xd Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Siema Ostatnio wymieniałem głosnik w boczku dzwiach przednich od pasażera, po zmontowaniu wszystkiego przestał działać mi centralny zamek w tych drzwiach ;/ A dokładniej jest tak że ten dzyndzel wystaje troche wiecj niz inne i kiedy zamykam moje audi to on wchodzi tak do połowy i wychodzi spowrotem a jak próbowałem wycisnąć go ręcznie to miałem wrażenie jak by sie zapowietrzył (siłował sie ze mną,ja go w dół a on w góre) ;d Może ktoś cos wie na ten temat. Z góry dzięki i Pozdrawiam (; Edytowane 21 Lipca 2015 przez Krystian94xd
marcin_franz Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Rozbierz ten boczek i sprawdź czy wszystko dobrze jest ułożone. Czy rurka ciśnieniowa się gdzieś nie zagięła.
Krystian94xd Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 Rozbierz ten boczek i sprawdź czy wszystko dobrze jest ułożone. Czy rurka ciśnieniowa się gdzieś nie zagięła. Właśnie tak myślałem ze coś może być z tą rurką. Znajdę trochę czasu i to sprawdzę. Przewody były w porządku. Musiałem coś zle zmontować boczek bo jak go założyłem ponownie to normalnie działa centralny ;p Zamykam temat ;p
Rekomendowane odpowiedzi