zoraw Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam Mam mały problem z moja audiczka BFB 1.8 T 163 km mianowicie podczas gdy przejadę dystans raz około 50 km a raz niecałych 100km to z tyłu od prawej strony pasażera zaczyna coś głośno pracować ,,buczenie"cos takiego .Gdy dodam gazu ustaje jak puszcze gaz znowu to samo i gdy sie zatrzymam na te np 30 min i zgaszę silnik i ponownie odpalę cisza dopiero gdy znowu przejadę jakiś dystans znowu to samo ?? Na bank odpada tłumik bo byłem i od razu facet powiedział ze to nie jest wina tłumika podejrzewam filtr paliwa albo pompa paliwa?? tylko pompa paliwa jak by była walnięta to chyba od razu by pracowała głośno po odpaleniu auta a nie po przejechaniu ponad 50km a na mocy nie ma spadku wszystko elegancko wiec może ktoś coś wie podejrzewa albo miał podobny przypadek dzięki jak coś za info i pozdro dla wszystkich
delph34i Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 to pompa, u mnie było okresowe buczenie właśnie, teraz po wymianie filtra jęczy cały czas
tazman Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Częsty przypadek w b6, pompa paliwa. Poszukaj na forum, jest o tym temat. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
zoraw Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 Dzięki chłopaki za info będę musiał podjechać w poniedziałek do mechanika bo filtr paliwa był wymieniany na nowy 3 miechy temu wiec pewnie pompa ;/ dziękować pozdrawiam
Rabbi Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 pompa,miałem kiedyś to samo. dopóki filtr był stary była cisza.po wymianie filtra zaczęła wyć.
Rekomendowane odpowiedzi