Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Podtlenek azotu w S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ktoś próbował ? jak się sprawuje ?

Opublikowano

Darku takie rzeczy to prędzej USA niż tutaj :P

Opublikowano

Szybciej kompresor

Opublikowano

Rozmawiałem z osobami i nie wszystkie są zadowolone z kompresora... Stąd pytanie o podtlenek. RS4 podobno sobie bardzo dobrze radzi z nim, a mam tanio do kupienia instalacje :-)

Opublikowano

Darku przecieraj szlaki :P i daj znać co i jak :wink: sam będziesz zakładał ?

Opublikowano

Tak :-) tylko zastanawiam się nad sensem :-P mocynigdy zawiele :-) zwłaszcza w czterołapach :-D

Opublikowano

Darku,jak masz okazje tanio kupić, to kupuj, jak założysz to opowiesz co i jak nooo i czy było warto....

Opublikowano

Rozmawiałem z osobami i nie wszystkie są zadowolone z kompresora... Stąd pytanie o podtlenek. RS4 podobno sobie bardzo dobrze radzi z nim, a mam tanio do kupienia instalacje :-)

zależy kto czego się spodziewał po montażu kompresora i jakiej firmy bo jak wiadomo kompresor kompresorowi nie równy :P

Opublikowano

zależy kto czego się spodziewał po montażu kompresora i jakiej firmy bo jak wiadomo kompresor kompresorowi nie równy :P

Dokładnie. Podobno kompresor od JHM sprawuje się bardzo dobrze, ale to wydatek 8 tyś $.

Widziałem też innej amerykańskiej firmy zintegrowany razem z kolektorem dolotowym za 5 tys $, ale opinie ma kiepskie.

Opublikowano

Darku, pytanie tylko jak silnik wytrzyma strzały z podtlenku, bo wtedy pewnie na dzien dobry dostawać bedzie duże strzały....

Opublikowano

Myślałem o strzale między 75 a 100KM...

Znalazłem też kompresor od innego auta ;-) wystarczy zaadaptować :-) ale to na zimę zostawiam...

Opublikowano

Myślałem o strzale między 75 a 100KM...

Znalazłem też kompresor od innego auta ;-) wystarczy zaadaptować :-) ale to na zimę zostawiam...

To jeszcze jest do przyjęcia....
Opublikowano

Takie strzały przy seryjnym sprzęgle oznacza szybką wymianę :P

Opublikowano

Narazie rozważam :-P

Opublikowano

Narazie rozważam :-P

właśnie rozważaj, szkoda by było za chwilę zrzucać coś :wink:

Opublikowano

Kwestia moim zdaniem pieniędzy, bo im większa moc i ingerencja tym bardziej wzrastają koszty ...