Furio Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Witam, wracając z pracy wjechałem w sporą kałuże i po chwili dobiegł mnie dziwny , głośny pisk z pod maski. Po chwili wspomaganie zaczęło przerywać . Na szczęści byłem dosłownie kilk ametrów od domu i dojechałem. Jest wieczrór więć za dużo nie zobaczyłem ale spadł pasek i widać to z góry . Chyba ten sam , który napędza alternator. czy ktos z Was wie czy da się go samemu założyć albo do kogo zadryndać, żeby mi pomógł? Pasek jest ciągle napięty i i nie spadł rolki do końca. Przkrzywił się ale dajej jest na rolce. pozdrawiam
andrzej_1970 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Weż napinacz paska cofnij do tyłu i przez otwór w napinaczu go zablokuj chyba wiertło fi 6 aby swobodnie go założyć i ponownie odblokować napinacz
zegarmistrz Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 I to nie jest pasek rozrządu..
Furio Opublikowano 31 Października 2008 Autor Opublikowano 31 Października 2008 nie znam się. Jaki to pasek-pasek alternatora????
domelq Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Odciągnij napinacz, naciągnij pasek i popuść napinacz
henias1987 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 pewnie bedzie to pasek alternatora i wspomagania wysstarczy go zalozyc i bedzie ok
Rekomendowane odpowiedzi