Skocz do zawartości
IGNOROWANY

MMI nie wyszukuje automatycznie stacji radiowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie ze mam tylko jedna dostępna stacje radiową, którą MMI wyszukuje automatycznie, gdy sam zacznę wyszukiwać stacje znajduje ich dużo i są raczej w dobrej jakości odbiory, problem z tym ze automatycznie MMI nie tworzy mi listy dostępnych a miałem tak od początku odkąd mam auto. Jest opcja żeby gdzieś to ustawić? Dodam że problem zaczął się prawdopodobnie po tym jak w aucie zostały przyciemnione szyby. Dużo było rozbierane w okolicach tylnej szyby, ale gdyby problem dotyczył anteny to ręczne wyszukiwanie stacji nie przynosiło by też rezultatu. Reset MMI nic nie pomógł. Jak wyszukam ręcznie dwie czy trzy stacje to po jakimś czasie te dwie których aktualnie nie słucham "znikają" z listy. Może ktoś coś potrafi poradzić, spotkał się z takim problemem?

Edytowane przez pawel_wwy
Opublikowano

Kolega miał ten sam problem, okazało sie ze podczas przyciemiania szyb odcieli mu nitki idace do wzmacniacza antenowego

Podpinałes kompa ? jakies błedy w RADIO 56 ?

Opublikowano

Niestety nie posiadam kompa, musiałbym podjechać w tygodniu i wtedy zobaczyć. Kurcze ale podejrzewam że u mnie może być właśnie ten sam problem. A co to za "nitki"? Uporał się ten znajomy jakoś z tym problemem?

Opublikowano

Musiał az wymieniac szybe :kwasny: lutowanie nic nie pomogło

popytaj dobry1

Opublikowano

Miałem nadzieję że kolega "dobry1" ma Avanta a problem w sedanie taki nie występuje, jednak też miał problem z Sedanem... Dzięki za pomoc i szybką odpowiedź.

Opublikowano

Ma sedana :) dla pewności pasuje kompa podłaczyc

Opublikowano

Problem rozwiązany ;-) przyczyną była nie podłączona kostka od anteny tej w szybie do wzmacniacza radiowego. Dziś zdjałem słupek, podłączyłem i wszystko hula mimo przyciemnionej szyby. Także temat można uznać za zamknięty. ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...