Radek91 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 No to ja już nie pomogę. Ja to odłączyłem w cholerę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 wie że można tylko kolego zbyt duża mieszanka powietrza może osłabić silnik z tego co mi wiadomo zamiast utrzymać jego parametry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek91 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Nie poczułem różnicy, może na chłodnym się lekko lepiej zaczął zbierać. I zrobilem 40 km więcej na butli. Teraz już wyjezdze całą butle na otwartych klapach więc się wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek91 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Na YT są filmy jak to powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 oglądałem te filmy ale tam nie ma filmu jak jest przy 3000 rpm i trzyma je stale tylko jak jest machnięcie pedałem gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Radek91 a powiedz po wyjęciu ich całkowicie poczułeś dużą poprawę w elastyce silnika i w przyspieszaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek91 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 j. w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp1320 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 I ja zajrzałem do swojej gruszki w audi 1.8 ADR i powiem wam że w ogóle nie działa. Membrana niby dobra i nie ma przetarć. A gruszka tak jakby w ogóle nie dostawala impulsu pracy. Może coś z kablami albo kostką. Jak zajrzę to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 znalazłem gościa co robi te membranki na zamówienie ulepszone,jakaś firma zrobiła mu matryce i ściągnął oryginalny materiał do niej a jakaś firma mu je wytłacza, mówił mi co i jak bo z godzinę z nim gadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 będę u niego sam 3 zamawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 pawelp1320 nawet jak będzie na niej mikropęknięcie którego nie zobaczysz to też będzie przepuszczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp1320 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Zasysałem wężykiem powietrze i zatrzymywałem a gruszka nie wracała więc jest na razie ok, a problemem okazał się sam zaworek ale kupiłem używany, zrobiłem cięgno i wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik190 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Chudy30 Masz już nowa membranę? Jak to się cenowo przedstawia? Wszystko działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 właśnie zaraz będę miał żona wraca z poczty,ledwie gościa doprosiłem żeby mi 4 wysłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 za 4 sztuki z przesyłką 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik190 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 To pokaż jak działa po założeniu membrany ta gruszka. Dlaczego aż cztery kupiłeś na sprzedaż czy inny powód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 dzisiaj założona jedna z czterech sztuk u kolegi w audi a4 b6 2.0 20v ALT i gruszka śmiga jak nowa,powód jest taki że jedna właśnie dla kolegi,druga też a 2 są dla mnie i mojego braciak do audi a4 b5 1.8 20v tak na zapas żeby były bo nie są tak łatwo dostępne nówki za takie pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) a co lepsze że tą pierwszą jak montowaliśmy to stara była pęknięta i miała cieńszy brzeg niż te co kupiłem, filmik wrzuć jak wrócę z trasy bo jestem kierowcą busa i jeżdżę po polsce Edytowane 17 Października 2017 przez chudy30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popapraniec48 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 siemano wam, kupię tą gruszkę do silnika arg. nie mogę jej dostac od 3 tygodni, dzownię po wszystkich mozliwych szrotach i nic. chudy30 pomoglbys skoro ogarnales tak dobra opcje? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 kolego a co cię dokładnie interesuje,sama gruszka czy membrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi