amaradaar Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Na budowe od czasu do czasu ?? Projektujesz czy developerujesz A6 C7 bez dwoch zdań jak tylko kasa sie zgadza to bez zastanowienia jest boooska
A4AllroadS Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Na budowe od czasu do czasu ?? Projektujesz czy developerujesz A6 C7 bez dwoch zdań jak tylko kasa sie zgadza to bez zastanowienia jest boooska Zajmuję się pracami na wysokości m.in. malujemy od czasu do czasu słupy wysokiego napięcia Na salonie w Rzeszowie mają na dniach mieć poliftowego A6 Allroad C7 3.0 BiTDI 320 ps Czekam na przejażdżkę Edit: Byłem, jeździłem... C7 w BiTDI (mała poprawka, było 313 km) jak dla mnie za bardzo ociężały, nie podobało mi się jak startuje i się zatrzymuje, jak na dwie turbiny jest dla mnie mało elastyczny w dolnej partii obrotów. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez A4AllroadS
barca8585 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Cześć mam pytanie jak najniżej możesz opuścić auto a jak najwyżej podnieść
Rekomendowane odpowiedzi