KUBAS2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam Panowie mam mały kłopot za dwa dni przegląd a mam problem z przednią prawą lampą Posiadam dwie nowe lampy Depo, nie dawno były założone, po ich założeniu i wsadzeniu nowych żarówek pojechałem na stację w celu ustawienia Wszystko poustawiane i ładnie świeciły do czasu kiedy prawa lampa świeci przed sama maską ... Wyciągnąłem prawą lampę okazało się że odbłyśnik był całkowicie luźny a bolec który wchodzi w regulację był całkowicie wykręcony, więc go wkręciłem ale nic to nie zmieniło.... dodatkowo z lampy wypadł jakiś kawałek drutu pozaginanego ... Lewa lampa jest w porządku .... Regulacja wysokości ta z kabiny po przekręceniu lewa lampa działa normalnie a prawa delikatnie się ruszy ale nie zmienia zbytnio położenia .... Gdzie szukać przyczyny ? Ktoś miał coś takiego ?
Trzesio Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 jeśli wcześniej nie robiłeś podobnych rzeczy to najprościej będzie jak rozkleisz lampę, pewnie urwał się któryś uchwyt, standard w zamiennikach
KUBAS2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Wolę nie bawić się w to Jest na gwarancji więc będę musiał z niej skorzystać chyba... tylko lipa bo to jednak czas zajmie a lampę trza zdemontować
Rekomendowane odpowiedzi