shakal Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Fotochromy, dobry i praktyczny mod. Mam u siebie i w trasie robią robotę Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Fotochromy, dobry i praktyczny mod. Mam u siebie i w trasie robią robotę Wysłane z iPhone Już się doczekać nie mogę parę gratów i będzie wsio do zabawy
instruktor83 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 sprawdziłeś już silniczki do lusterek czy będą pasowały?
Norbas Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Niestety moje auto nie dostało bonusa w postaci silniczków w wersji full, ale to nic. Obecnie szukam coś z literką E,F lub G Myślę jakie pokrętło kupić, A3 8P0 po lifcie czy B8 Jako, że pogoda dopisała to poszerzyłem pakiet "schwarz optik" - Lusterka, listwy drzwiowe i znaczek tył Jeszcze brakuje tylnej dokładki oraz relingów. Myślę, że w przyszłości ogarnę to
FroS-t Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Listyw w czarny mat jeszcze chromy i relingi daj w czerń
Norbas Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Listyw w czarny mat jeszcze chromy i relingi daj w czerń Powoli do przodu na razie dokończyłem tylną dokładkę zderzaka Dzisiaj trochę ogarnąłem resoraka Edit: W końcu dotarł kurier z felami, model RS6 C5 19"x9j ET35 Felgi zostały wyczyszczone i nawoskowane "Swissvax Autobahn" Cała chata pachnie woskiem Opony już zamówione i wybór padł na Nokian ZLine w rozmiarze 225/35 Tydzień do odbioru opon mimo to musiałem przymierzyć Edytowane 24 Maja 2016 przez Norbas
kubabkb Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 ile dales za te fele? za***iste sa . szukam wlasnie w takim kolorze.
Animal Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Świetnie się komponują te koła do reszty Norbas a zabezpieczenie pierwsza klasa chociaż nie wiem czy nie poszedłbym na Twoim miejscu w jakąś powłokę
FroS-t Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Znany wzór one zawsze będą dobrze wyglądały w B7 tym bardziej w takich parametrach, no i super że listwy boczne dałeś w czerń, całość będzie Mega poodba mi sie kolor, masz pojęcie jaki to jest, może jakieś oznaczenie albo coś? Mocno dałeś mi do myslenia czy nie malować moich zimówek
Norbas Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Świetnie się komponują te koła do reszty Norbas a zabezpieczenie pierwsza klasa chociaż nie wiem czy nie poszedłbym na Twoim miejscu w jakąś powłokę Myślisz o powłoce kwarcowej albo ceramicznej ? Znany wzór one zawsze będą dobrze wyglądały w B7 tym bardziej w takich parametrach, no i super że listwy boczne dałeś w czerń, całość będzie Mega poodba mi sie kolor, masz pojęcie jaki to jest, może jakieś oznaczenie albo coś? Mocno dałeś mi do myslenia czy nie malować moich zimówek Teraz tak patrze i chyba trzeba będzie zerwać te znaczki s-line albo w kolor listw pyknąć..... Co do koloru to poza tym, że to czarny chrom to niestety jeszcze nie mam więcej info
Animal Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Tak, chyba trzeba było od razu ceramikę położyć ale Autobahn też jest baaaaardzo spoko
Norbas Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2016 3 miechy krocej od kwarcu I ceramiki jak na wosk to nie jest zle Koła już na aucie
tomekhxc Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 jak zrobiłeś obrysy w kierunkach? kodowanie usa
Rekomendowane odpowiedzi