Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[BRB+]Srebrny Resorak/S-line/Koło 19"/Eibach Sportline/Hebel320-288mm/Tunel USA/Bose/Kiera B8.5/153KM<>330Nm/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, kamil-vag napisał:

Ta piankowa ładniej leży ;)

Jest jesZcse z napisem a4 i wzór jak ori dywaniki. Gumowa i dopasowana jeszcze bardziej ale cena ponad 3 stówki :( 

Opublikowano

Różnica kolosalna w tych matach, jak najbardziej na :oklasky:

Jak zamontujesz ten tunel to wrzuć fotki jak leży, jestem ciekaw :mysli:

Opublikowano

Bardzo mi sie ten tunel podoba, sam nad nim duzo mysle ale mysle tez nad start stop z RS4, wiec musiałby zostać seryjny tunel.. ale mod bardzo na plus!

Opublikowano

Jesteś hardcor , taki tunel prosto z ASO ;)  ale wiadomo na rynku praktycznie nie do zdobycia używka ;) 

Opublikowano

Czym sie rozni taki tunel od EU ???

Opublikowano

Wiadomo czym, miejscem  na kubki  ;) tu sobie zerknij https://goo.gl/images/hT66aj

Edytowane przez staniek

Opublikowano

Kurde ciekawie to wyglada moze sie skusze na ten tunel,a jaka cena w ASO ?? ktos cos wie ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 13.07.2018 o 23:31, Adam87 napisał:

Różnica kolosalna w tych matach, jak najbardziej na :oklasky:

Jak zamontujesz ten tunel to wrzuć fotki jak leży, jestem ciekaw :mysli:

Montaż zakończony. Jak się nie ma ręcznego z wersji US to trzeba troszkę rzeźbić EU ;) Wsio spasowane jak należy i jak komuś nie przeszkadza delikatna modyfikacja łapy to polecam :)

DSC00910.JPG

Zapalniczki zwykłej nie dostaniecie jako nowa część bo nie produkują i nie ma w żadnym aso a nawet i audi tradition shop... Trochę poszperałem, pomyślałem i przypomniałem sobie, że jeszcze produkowali cabrio. Szybkie spojrzenie na ETKE i jest inny z wycięciem pod przycisk dachu... więc zostaje dziura. Przycisk dachu kosztuje 2x tyle co zapalniczka a i tak się nie przyda raczej no chyba żeby zrobić otwieranie bagażnika. Ja wpadłem na pomysł zamontowania aux'a z seata, który siedzi tam dość przyzwoicie :decayed: Ponadto jakbym miał kupować jeszcze raz to trzy rzeczy są nie potrzebne, bo i tak nie zainstalujemy je pod dźwignię EU bez rzeźby....  

Efekt finalny :kox:

DSC00928.JPG

DSC00927.JPG

DSC00915.JPG

DSC00922.JPG

DSC00917.JPG

DSC00920.JPG

W dniu 14.07.2018 o 07:03, HOLMATRO napisał:

Bardzo mi sie ten tunel podoba, sam nad nim duzo mysle ale mysle tez nad start stop z RS4, wiec musiałby zostać seryjny tunel.. ale mod bardzo na plus!

Każdy dobiera pod siebie konfigurację. Szerze napiszę, żę trochę słabo wymyślili ten przycisk w rs4 bo auto tylko możesz odpalić z tego przecisku po przekręceniu kluczyka. Oczywiście są magicy co zrobią włączenie/wyłączenie bez konieczności przekręcenia stacyjki w pozycję on. Wtedy ma to sens imho ;)

W dniu 14.07.2018 o 08:26, tomekhxc napisał:

Jesteś hardcor , taki tunel prosto z ASO ;)  ale wiadomo na rynku praktycznie nie do zdobycia używka ;) 

Nie ma tragedii, inni ładują siano w grille rs, dodatki zewnętrzne, moc itd a inni w jakieś pierdoły :decayed: 

17 godzin temu, Mizur138 napisał:

Kurde ciekawie to wyglada moze sie skusze na ten tunel,a jaka cena w ASO ?? ktos cos wie ?

@Piotrek81 ma chyba jeszcze na sprzedaż cały komplet z US. Napisz do niego może się dogadacie ;)

20 godzin temu, kamil-vag napisał:

A Passacie B5.5 takie coś w wersji bieda hehe :P

No właśnie :facepalm:golf V również co prawda nie taki jak w B7 bo ten dopasowuje się po butelkę/puszkę/kubek  i trzyma świetnie. Szkoda, że nie było tego w standardzie na EU.

Opublikowano

Norbert, to Twoje wnętrze to jakby z fabryki dopiero wyjechał :) Ktoś kiedyś będzie zadowolony hehe :)

Od kiedy mam 2 din, to właśnie też mi brakuje miejsca na cokolwiek, tak to ta półeczka pod 1 din była bez problemu na portfel czy telefon... w tym Twoim tunelu bez problemu coś się położy w te zagłębienia na kubki :P

Opublikowano

Kurde ładnie wyszło  :oklasky:

I praktyczne.. bardziej niż ten (niewiem nawet jak prawidłowo nazwać) schowek.. :decayed:

Opublikowano

Brawo?swietna robota , ten tunel jest taki jaki właśnie powinien być w serii, takie jest moje zdanie , a powiedz mi twoja kiera nie miała wcześniej znaczka S-Line?

Opublikowano
5 godzin temu, Norbas napisał:

@Piotrek81 ma chyba jeszcze na sprzedaż cały komplet z US. Napisz do niego może się dogadacie

niestety juz sprzedany,bede mial jeszcze dwa takie tunele,jak cos zapraszam na pw.

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, kamil-vag napisał:

Norbert, to Twoje wnętrze to jakby z fabryki dopiero wyjechał :) Ktoś kiedyś będzie zadowolony hehe :)

Od kiedy mam 2 din, to właśnie też mi brakuje miejsca na cokolwiek, tak to ta półeczka pod 1 din była bez problemu na portfel czy telefon... w tym Twoim tunelu bez problemu coś się położy w te zagłębienia na kubki :P

Tak jak piszesz tel pod skosem może sobie leżeć bez problemu nawet przy jednym kubku/puszce :) 

4 godziny temu, instruktor83 napisał:

Brawo?swietna robota , ten tunel jest taki jaki właśnie powinien być w serii, takie jest moje zdanie , a powiedz mi twoja kiera nie miała wcześniej znaczka S-Line?

Miała ale trafił się klient i poszła na sprzedaż :decayed: 

Opublikowano

Działasz cuda to wnętrze to poezja. :D

Opublikowano
18 godzin temu, Norbas napisał:

Nie ma tragedii, inni ładują siano w grille rs, dodatki zewnętrzne, moc itd a inni w jakieś pierdoły :decayed: 

Podrzuć nr tunelu jak mozesz ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Poprawa serii :kox: jeszcze kilka gratów i można ładować na auto :decayed: 

AE58AB69-ACA6-4619-899C-4897582C82DA.jpeg

C32FD18D-B984-4113-97F3-265A8456DF29.jpeg

Opublikowano

No Panie.. teraz to będzie hamować :oklasky:

Przód widze 320 :thumbup1: a tył???

Opublikowano
  • Autor

Tak jak piszesz Adaś, przód 320 a tył 288. Myśle, ze w norkowni oraz na wyjazdy czasami do pl spokojnie starczy :decayed: 

Opublikowano

A to zmieniłeś o to że już się skończyły czy jakiś inny powód??

Ja we wrześniu jak będe w pl, też musze zmienić tarcze i klocki, bo sie zaczynają kończyć a pozatym czasami jak się nagrzeją to popiskują sobie i jest to wkur...  denerwuje mnie to ? i zastanawiam się nad zmianą na większe :mysli: 

A mam teraz 312/255 :decayed: