kamil-vag Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Faaajny ten Srebny Resorak. Taki mod z rejestracją na duży plus, o wiele lepiej to wygląda z czarnym niż z niebieskim
Norbas Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 2 godziny temu, wronek1 napisał: kox Godzinę temu, karol1981 napisał: Pięknie się prezentuje Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka 39 minut temu, Bruuuum napisał: Nakleiłeś czarne naklejki na rejestracje? Fajnie to wygląda. W Norwegii nie ma za to miliardów mandatu? Tak, czarne. Jedni mówią, że nie ma problemów, a niektórzy mówią, że tną tablice na pół... Pożyjemy zobaczymy 30 minut temu, kamil-vag napisał: Faaajny ten Srebny Resorak. Taki mod z rejestracją na duży plus, o wiele lepiej to wygląda z czarnym niż z niebieskim Niby detal ale cieszy mordę
KoJ@K Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ciekawe, jakby u nas taki modzik przeszedl
Animal Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Fajne te kropelki powychodziły Tylko dlaczego ja jeszcze jej na żywo nie widziałem?! Kiedy będziesz w PL?
Norbas Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Nawet, nic mi nie mów co chwilę zmiana planów.... Pod koniec czerwca przylatuje na kilka dni, więc będę przepalał B5 może we wrześniu przewietrzę B7
Animal Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Tak czy inaczej czekam na jakiś znak sygnał to może uda się spotkać jak będziesz na miejscu
Norbas Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Lekki przegląd pod listwami i okazuje się, że nie jest ciekawie przed zimą będzie trzeba to ogarnąć jak należy... Przed czyszczeniem Trochę iron-x... Po ogarnięciu z grubsza... Ostatni raz zaglądałem tam jakieś 7 miechów temu...
kamil-vag Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ostatnio robiłem to samo u siebie przed montażem listw s-line... ale rudy jeszcze nie ma, nałożyłem 2 warstwy wosku. Niestety trzeba tam zaglądać częściej Audi dało d*py z tymi bolcami. Lepiej by było spiłować to na gładko i umalować, potem przykleić na mocny klej, albo inaczej to jakoś mocować... W A3 ten sam problem był, ale tam ruda już mi szalała na tych bolcach...
Norbas Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ruda wyszła bo w moim rejonie prawie cały czas pada i jest wilgotno... Cały brud tam leci, a w zimę do tego dochodzi sól.... Teraz też to zabezpieczyłem woskiem tak profilaktycznie. Przed zimą się ogarnie na tip top Mimo wszystko mogli to lepiej opracować...
krystian3769 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Wosk robi robotę Ja też całe błotniki od środka przy przekładce zawoskowałem
Norbas Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zobaczymy jak długo się tam utrzyma
Norbas Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 Koła sprzedane więc za bardzo nie ma co focić tak więc wybrałem się na mały zlot i porobiłem jakieś tam zdjęcia ...
Norbas Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Opublikowano 29 Lipca 2017 Czas na malutki up Jako, że za kilka dni miną dwa lata jak furka jest w moich rękach to postanowiłem zrobić małe zakupy niestety nie wszystko jeszcze doszło na czas więc to co mogłem to już zamontowałem Na początku została wymieniona maskownica, która miała jakieś tam uszkodzenie, może pierdoła ale od razu mi lepiej Jako, że zestaw Bose został zaszczepiony to nie mogło zabraknąć detali
kamil-vag Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Dbałość o detale Niby małe rzeczy a dodają uroku i oryginalności !
Norbas Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Opublikowano 30 Lipca 2017 Dnia 29.07.2017 o 14:44, kamil-vag napisał: Dbałość o detale Niby małe rzeczy a dodają uroku i oryginalności ! I cieszą właściciela do kolejnego moda Dnia 29.07.2017 o 19:19, tomekxp2 napisał: Bose centralny to prawy głośnik ? Tak, 2 ohm'y i jest różnica
krystian3769 Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Jest bajka I ten detal musiał Cię ostro razić
Animal Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Jak Ty mogłeś jeździć dwa lata z taką maskownicą głośnika?
Rekomendowane odpowiedzi