doin Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Witam, mam problem z zalaną podłogą po stronie pasażera, wody było dużo nie wiem czy zbierała się tam jakiś czas(okres 3 dni) czy to nagle wylało się. Odpływ klimy był zatkany udrożniłem go i uszczelniłem. Podczas deszczu zaczął przeciekać znowu okazało się, że przecieka gdzieś z prawej strony- jak są te kostki z kablami, większość wody leci obok wewnętrznego proga, trochę też wsiąga w ten górny filc i skrapla się po tym wybrzuszniu. Miał ktoś taki problem w tym miejscu ?. Co to może być ?. Pozdawiam
hgrzegorz Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 sprawdz odprowadzenie wody pod akumulatorem, to dosc czesty problem
Bartollo Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Obudowa filtra pyłkowego do uszczelnienia. I rynienka na filtrze do sprawdzenia.
doin Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Uszczelniłem silikonem obudowę, rynienka sprawdzona jest dobra nie popękana. Kanał pod akumulatorem nie byl zapchany, ale przeczyściłem pod ciśnieniem. Sęk w tym, że filtr suchy był. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez doin
Rekomendowane odpowiedzi