Xxwojtus123xX Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Siemka, szykuję się do zmiany reflektorów na poliftowe i tutaj rodzi sie pytanie. Aktualnie posiadam przedlifty firmy Bosch które posiadają żarówkę H4 a te które chcę kupić są firmy Valeo na 2 żarówki H7. Oryginalnie w samochodzie nie mam halogenów, czy wszystko będzie hulało tak jak ma? Bo z tego co widzę to polift z przodu ma 2 mocniejsze żarówki, podejrzewam że te obok soczewki to halogeny..
koziol992 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 żarówka h4 jest dwuwłóknowa, h7 jedno - więc muszą być 2 żarówki
Xxwojtus123xX Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wiem, ale chodzi o to, czy ta druga h7 która jest obok soczewki to jest halogen czy postój A ja oryginalnie halo nie mam..
koziol992 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 To jak wiesz to jak sobie wyobrażałes mieć światła mijania i drogowe na soczewce a obok halogeny/postojowki? W soczewce masz mijania, obok sa drogowe, wszystko na h7 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Xxwojtus123xX Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nie jestem w tym temacie dlatego pytam Dzięki za odpowiedzi
Mauros88 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 to Ci sie przyda przy montażu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/8869-reflektory-zespolone-po-ii-lifcie-rezanie-i-montaz/
booolek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 lampy przedliftowe bosch mialy halogeny w sobie.a valeo nie i wtedy halogeny byly w zderzaku,jesli chcesz zmienic na polifty to zeby miec halogeny bedziesz misial je dikupic i zalozyc w zderzac,no i oczywiscie kable pociagnac do nich.
Rekomendowane odpowiedzi