marcin goldi Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) witam . moje maleństwo jest z 2003r audi a4 B6 malutki silnik 1.9TDi 105 koni przejechałem nim 81tys i jeszcze śmiga. co było- skromnie: elektryczne lusterka +podgrzewanie przednie szyby elektryka tył na korbkę klimatyzacja 2 strefowa podgrzewane przednie siedzenia kolor soul 6x airbage jak coś zapomniałem to przepraszam i musiało być mało istotne co jest; listwy wewnętrzne drzwiowe i na desce rozdzielczej ramka biegów wraz z popielniczka 1 DIN, tylna popielniczka zmiana na aluminium łuska schowki pod siedzeniami zmiana mieszka na skórę z czerwona nitka i gałka podświetlenie LED wraz z tablica rejestracyjna siedzenia s-line B6 wersja speed kolor silver (przód podgrzewane) wraz z boczkami tylne boczki posiadają roletki, pasy do kompletu nakładki progowe s-line podświetlany wizytownik wraz z uchwytem na kubek podświetlana przestrzeń na nogi przód i tył wraz z otwieraniem drzwi w boczkach od dołu szyby przyciemnione tył na maksa przód delikatnie dokładka przedniego zderzaka, spoiler, malowane oryginalne progi i tylny zderzak felgi 16" tymczasowo w planach: ale na razie jestem jak ferdek niema pracy dla ludzi w tym kraju z moim wykształceniem włącznik świateł chrom- zrobione włączniki sterownia szyb od rs4- sa w chromie niestety nie od rs4 tylko od a4 b8 sterowanie lusterkami gałka chrom- zrobione podświetlane klamki- zrobione kierownica RS4 --- kierownica została wymieniona na ori ale po przeróbkach jak w wersi rs4 nowa skóra ścięty duł profilowana z bicepsami czerwona nic wizytownik i uchwyt na kubek w wersji chrom- zrobione nakładki na pedały RS4 czarna podsufitka od s-line- zrobione obwódki w kółko szyb chrom lusterka aluminium składane- oryginalne aluminiowe zmiana tylnych lamp z ledem felga na większa i poszedł program jest teraz dokładnie 144koni juz sie zbiera ładnie było a teraz jest tak : wkleję więcej zdjęć jak będę miał chwile czasu bo nie wszystkie się dodały oceńcie czy warto było się pobawić?? Edytowane 9 Grudnia 2018 przez marcin goldi
PJ3 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Warto było:) Na pewno jest teraz lepiej i wygodniej!
jospethe Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ładny, ale poprzdnie felgi były wg mnie lepsze i lepiej pasowały
Horneth Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zderzak przód średnio wygląda... niestety. Widzę Warka WGR - znane mi rejony.
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Fajne autko. Jest co robić jednocześnie. Dałbym jeszcze springi eibacha -35mm i koło min 17. Dokładka na przedzie kontrowersyjna :-) Fajne stołki.
marcin goldi Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 programu brakuje ;-) a jaki może być koszt aby trochę więcej kucyków było
Rekomendowane odpowiedzi