Neemzi Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) przedsmak z testów, jest też filmik lecz po wszystkich testach jeszcze muszą nastąpić małe zmiany. Filmik dodam później przedsmak z testów, jest też filmik lecz po wszystkich testach jeszcze muszą nastąpić małe zmiany. Filmik dodam później Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Neemzi
hunter91 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pokaż jak to jedzie. Ciągnie okrutnie?
Neemzi Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pokaż jak to jedzie. Ciągnie okrutnie? to będzie jesszcze po małych zmianach Powiem Ci że w momencie jedym źle mi się zrobiło jak ja logowaliśmy xd
Neemzi Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nagraj coś szybko za szybko nie będzie ;d muszę małe poprawki zrobić i sprzęgło dać do obicia kewlarem wiec może na koniec tyg
luty2502 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Kur.. fajnie poszła na tym filmiku
KoJ@K Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dzwiek jest miodzio !! I pomyslec, ze to klekot.
Neemzi Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 szybka fotka z docierania sprzęgła
fatboyA4 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Do ilu to się kręci że masz licznik z benzyny?
Neemzi Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 kręci się do około 6 tyś. Lecz głównie chodziło o wygląd licznika od Rs
Grzesiek1985 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Szkoda ze nie od RS4 ale ten też robi robotę :-)
icemerc Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 miazga... a już myslałem, ze taki projekt nie powstanie.... to teraz kolejna bariera do złamania czyli swap na 4.2 tdi Gratki za ogrom pracy i również czekam na filmik z srodka jak to gniecie :-)
Neemzi Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) miazga... a już myslałem, ze taki projekt nie powstanie.... to teraz kolejna bariera do złamania czyli swap na 4.2 tdi Gratki za ogrom pracy i również czekam na filmik z srodka jak to gniecie :-) były już próby nagrywania, lecz ruch jak i pogoda nie pozwoliła rozpędzić się do 200+, tak wiec jak tylko czas pozwoli i pogoda to coś będzie 4.2 to bardzo dobry silnik, lecz nie wiem czy miejsce pozwoli na wsadzenie go z klimą. Między pasem a silnikiem mam 1cm, może nawet nie. No ale do odważnych świat należy . Choć jak 4.2 to może lepiej bene, moment jakim dysponuje 4.2TDI w tej budzi może być problemem. Po swoim widzę że moment robi dużo i ciekawi mnie jak wytrzyma wał i dyfer Edytowane 2 Lutego 2016 przez Neemzi
icemerc Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 4.2 abz 299 ps juz widziałem B5 , ba nawet do sprzedania był całkiem niedawno na allego więc wchodzi moment jakim dysponuje 4.2TDI w tej budzi może być problemem - fakt 650 NM w serii robi robote a po programie spokojnie łamie 800 NM.....
Neemzi Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) 4.2 abz 299 ps juz widziałem B5 , ba nawet do sprzedania był całkiem niedawno na allego więc wchodzi moment jakim dysponuje 4.2TDI w tej budzi może być problemem - fakt 650 NM w serii robi robote a po programie spokojnie łamie 800 NM..... Moja ma w okolicach 700-800 i widzę że to już jest dużo, wrażenie jakby d*pa chciała sama sobie pojechać . 4.2 w benz jest już kilka, wiec to nie jest nic takiego po pierwsze lody, sam widziałem 3 z 4.2 ben. Ale czy 4.2 TDI nie będzie większy od 4.2B ?? Edytowane 3 Lutego 2016 przez Neemzi
icemerc Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 oglądałem ten silnik w A8 D3. silnik jako silnik wymiarami taki sam jak pb. bynajmniej na moje oko. osprzęt inny i to już technologia CR ale najwiekszym wyzwaniem chyba jest elektronika.... i te dwie turbospręzarki... pewnie miejsca na druga brakuje. Ale można 4.0 TDi wstawiac - tam jedna turbinka jest.
Rekomendowane odpowiedzi