Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Które xenony pod soczewkę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym zamątowac xenony i właśnie mam pytanko które?? maja to być xenony pod soczewke do b5 , temp światła myślę ze 6000 starczy bo przy 8000 pewnie bede miał problemy z ,,władzą,, :chytry: . podajcie najlepiej linki do aukcji .,macie może sprawdzonego sprzedającego ??

ps. moze ktos podiada właśnie taki zestaw do sprzedania ??? pozdrawiam. :)

Opublikowano

ja kupilem na allegro 6000K, swieca naprawde fajnie, nie ma wiochy:D każdy się zachwyca, z tym że jest jeden mały problem, mianowicie zakłócają mi radio (nie cb tylko to zwkłe, cb nie posiadam) dlatego warto jest się upewnić przed zakupem czy nie bedzie podobnej sytuacji, a tak swoją drogą wie ktoś jak rozwiązać problem zakłóceń?:)

Opublikowano

W Rabatach i Promocjach jest pare ogloszen.. :)

Opublikowano

6000 K .

Opublikowano

6000K są najlepsze od tych innych

Opublikowano

napisz do użytkownika sokolnh , on doradzi.

Opublikowano

Ja mam HIDa 6000K od sokolnha i zero zakłóceń na CB :good: Wszystko pięknie działa :wink4:

Tu masz porównanie które zrobiłem osobiście:

por12qp2.th.jpg por4zp3.th.jpg

Opublikowano

ja kupilem na allegro 6000K, swieca naprawde fajnie, nie ma wiochy:D każdy się zachwyca, z tym że jest jeden mały problem, mianowicie zakłócają mi radio (nie cb tylko to zwkłe, cb nie posiadam) dlatego warto jest się upewnić przed zakupem czy nie bedzie podobnej sytuacji, a tak swoją drogą wie ktoś jak rozwiązać problem zakłóceń?:)

Ja tez mam z tym problem i to wlasnie na zwyklym radiu, koles ma mi przyslac nowe przetwornice ..... :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

dzieki dzieki :hi:, zaras bede uderzał do sokolnha.[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 21:03_________________________________________________no niestety sokolnh nic niemiał , :confused4:

a te co Marewel podał podejdą? http://www.moto.allegro.pl/item453072794_xenon_xenony_zestawy_hid_h1_h3_h7_super_slim.html bo mam szukac pod h7 tak czyli soczewkę ?? jeśli jestem w błędzie nakierujcie mnie :wink4:

Opublikowano

johny tak pod H7

Opublikowano
  • Autor

tylko ze własnie w tej aukcji gościu nic nie wspomniał o gwarancji :chytry: , co p[olecacie jeszcze innego ??

Opublikowano

pod soczewkę idzie H7 :mysli: :mysli: :mysli: bo mi się wydaje że H1

Opublikowano

Pod soczewke H7 :)

Opublikowano
  • Autor

kupiłem kupiłem ,zamontowałem i jest super :good: , juz niedługo wrzuce foty furki bo się pozmieniała trochę :evil: .pozdrawiam.

ps. tak pod soczewke h7

Opublikowano

pod soczewkę idzie H7 :mysli: :mysli: :mysli: bo mi się wydaje że H1

Pod H1 to były te nieszczęsne Sonary. Pozostałe są pod H7.

Opublikowano

Też szukam zastawu HID H7 do soczewek dobrego i taniego. Śledzę ten temat ale jak dotąd nikt się nie podzielił informacjami jakie są dobre a jakie kiepskie. Proszę o konkrety np. jakiej firmy macie te co robią zakłócenia, to na takie już nie będę zwracał uwagi.

Opublikowano

Też szukam zastawu HID H7 do soczewek dobrego i taniego. Śledzę ten temat ale jak dotąd nikt się nie podzielił informacjami jakie są dobre a jakie kiepskie. Proszę o konkrety np. jakiej firmy macie te co robią zakłócenia, to na takie już nie będę zwracał uwagi.

Kolego ..jak chcesz wyczerpujących informacji to użyj :szukaj: Znajdziesz same konkrety !

Naprawde tych tematów był opór :embarrassed:

Opublikowano

Uwierz mi że szukałem i tak jak mówisz jest tych tematów pełno. Tak naprawdę to są same kłótnie czy lepsze 4300K czy 6000K. A nikt nie pisze konkretnie mam takiej i takiej firmy i jestem zadowolony nie ma zakłóceń i tyle. Tego właśnie szukam opinii użytkowników.