Flyer Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Nie nie mam tej opcji. Bodajże Poziek to u siebie montował - IMO zupełna strata czasu i kasy. heh, jedna z fajniejszych opcji jesli ma sie np. pakiet s-line wewnatrz [alu listwy] - wtedy efekt jest super. Wewnatrz auta nic nie ma, widac, ze jest biedne jesli chodzi o wyposazenie. Zycze zebys szybko i sprawnie sprzedal, ale moim zdaniem latwo nie bedzie
Elberoth Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Nie wiem czemu, ale wyczuwam w niektórych postach pewną głęboko skrywaną satysfakcję - wreszcie jest coś, czego to auto nie ma, więc można przyjść i wytknąć palcem. Jakby pakiet oświetlenie miał jakiekolwiek znaczenie. Auto się sprzeda, wszystko kwestia ceny. A tą, będę sukcesywnie obniżał. Tak naprawdę, nie ma to dla mnie większego finansowego znaczenia, czy auto sprzedam za 40 czy 20k zł. Co najwyżej będzie się to kłócić z moim odczuciem ile tak naprawdę jest warte przy tej skali inwestycji. Ale i to finalnie ustąpi miejsca zwykłemu pragmatyzmowi - po prostu nie mam gdzie trzymać 3 samochodu i chcąc nie chcą, będę musiał go sprzedać.
HiRide Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Nie wiem czemu, ale wyczuwam w niektórych postach pewną głęboko skrywaną satysfakcję - wreszcie jest coś, czego to auto nie ma, więc można przyjść i wytknąć palcem. Jakby pakiet oświetlenie miał jakiekolwiek znaczenie. Auto się sprzeda, wszystko kwestia ceny. A tą, będę sukcesywnie obniżał. Tak naprawdę, nie ma to dla mnie większego finansowego znaczenia, czy auto sprzedam za 40 czy 20k zł. Co najwyżej będzie się to kłócić z moim odczuciem ile tak naprawdę jest warte przy tej skali inwestycji. Ale i to finalnie ustąpi miejsca zwykłemu pragmatyzmowi - po prostu nie mam gdzie trzymać 3 samochodu i chcąc nie chcą, będę musiał go sprzedać. to nie wiem zrob cos zebys nie musial sprzedawac wynajmuj czy cos :> albo zostaw dla syna bedzie mial chlopak frajde
Flyer Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Nie wiem czemu, ale wyczuwam w niektórych postach pewną głęboko skrywaną satysfakcję - wreszcie jest coś, czego to auto nie ma, więc można przyjść i wytknąć palcem. Jakby pakiet oświetlenie miał jakiekolwiek znaczenie. Przesadzasz chyba. Stwierdzilem poprostu fakt. Jak ktos szuka auta to duza uwage przyklada do wyposazenia. Pakiet oswietlenie nie jest niezbedny, ale sam przyznasz, ze chociaz kubelkowe fotele do tego auta by sie przydaly Tak, czy siak auto jest warte tych pieniedzy, za ktore je wystawiles.
tony_tr Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Auto się sprzeda, wszystko kwestia ceny. A tą, będę sukcesywnie obniżał. Tak naprawdę, nie ma to dla mnie większego finansowego znaczenia, czy auto sprzedam za 40 czy 20k zł. Pamiętaj, że piszę to jako pierwszy:) Skoro cena nie ma dla Ciebie znaczenia, to proszę Cię abyś sprzedał mi ją za 30 tysięcy złotych:) Obiecuję, że zostanie ze mną przez długi czas i będę się nią należycie opiekował Mówisz, że cena za jaka ja sprzedaż nie ma dla Ciebie znaczenia, rozumiem przez to, że masz dużo pieniążków:) Dla Ciebie nie ma to znaczenia a dla mnie mógłby to być najszczęśliwszy dzień w moim życiu, a ty miałbyś satysfakcje, że kogoś uszczęśliwiłeś Pomyśl, że mógłbyś być w mojej skórze, fajnie by było co:) ? Może i trochę bujam w obłokach, ale jestem dziś wyjątkowym optymistą, przemyśl to, MÓWIĘ POWAŻNIE Jak coś to się odezwij
czaki22 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 tony to ja za twoja dam 25 i kazdy bedzie happy:)
tony_tr Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Nie mam audiczki:) To, że jestem z wami na forum nie znaczy za mam audi... Jakbym miał to bym nie pisał tego co napisałem:)
KmK Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Tak naprawdę, nie ma to dla mnie większego finansowego znaczenia, czy auto sprzedam za 40 czy 20k zł. ja sobie zdaje sprawę, że jest to totalnie OT, nie moja sprawa, co więcej mogę tego nawet nie czytać, ale przyznam, Ci że pomimo szacunku za to jak ciekawy projekt stworzyłeś wyprowadzają mnie z równowagi teksty tego typu tak więc z całego szacunku pozostaje jedynie politowanie
Elberoth Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Skoro cena nie ma dla Ciebie znaczenia, to proszę Cię abyś sprzedał mi ją za 30 tysięcy złotych:) Uprasza się o czytanie moich postów W CAŁOŚCI, a nie wyrywanie z kontekstu jednego tylko zdania ;-) Taj jak napisałem wcześniej, "będzie się to kłócić z moim odczuciem ile tak naprawdę jest warte przy tej skali inwestycji" :> Mogę ci ją sprzedać za 30.800zł 21 czerwca 2009 lub za 29.800zł 28 czerwca 2009. Oczywiście jeżeli wcześniej ktoś ci jej sprzed nosa nie sprzątnie.
kepasa Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Auto się sprzeda, wszystko kwestia ceny. A tą, będę sukcesywnie obniżał. Tak naprawdę, nie ma to dla mnie większego finansowego znaczenia, czy auto sprzedam za 40 czy 20k zł. Pamiętaj, że piszę to jako pierwszy:) Skoro cena nie ma dla Ciebie znaczenia, to proszę Cię abyś sprzedał mi ją za 30 tysięcy złotych:) Obiecuję, że zostanie ze mną przez długi czas i będę się nią należycie opiekował Mówisz, że cena za jaka ja sprzedaż nie ma dla Ciebie znaczenia, rozumiem przez to, że masz dużo pieniążków:) Dla Ciebie nie ma to znaczenia a dla mnie mógłby to być najszczęśliwszy dzień w moim życiu, a ty miałbyś satysfakcje, że kogoś uszczęśliwiłeś Pomyśl, że mógłbyś być w mojej skórze, fajnie by było co:) ? Może i trochę bujam w obłokach, ale jestem dziś wyjątkowym optymistą, przemyśl to, MÓWIĘ POWAŻNIE Jak coś to się odezwij wygląda na to że kupiłeś chyba... mądrze napisane...[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 21:18_________________________________________________targowanie na ekranie
Nowak_zg Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 niech ktos wykasuje te ot tutajj lub zamknie ten watek bo zaraz sie zrobi syf i wielka sprzeczka o to ile kto ma pieniedzy [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 22:43_________________________________________________http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8092558
tony_tr Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Yhym na pewno jest zadbana, szczerze mówiąc oferta jest ciekawa, chodź odstrasza trochę te wnętrze. Jestem pewny, że gdyby były kubełkowe fotele, srebrne listwy, oświetlenie, rns-e to autko byłoby już sprzedane. A i trzeba tez wspomnieć, że tuningowane autko nie kupi zwykły Polak, trzeba też trafić na konkretnego klienta.
Flyer Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Panowie, zamykam temat, bo to nie miejsce do publicznych wycieczek, czy negocjacji.
Rekomendowane odpowiedzi