rysiu2006 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) witam mam problem z poducha wywala mi taki błąd poduchy 1 Fault Found: 00588 - Airbag Igniter: Driver Side (N95) 32-10 - Resistance too High - Intermittent naprawa tasmy pomoże tak jak to bylo w tym temacie?? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/60648-all-b5-naprawa-tasmy-poduszki-air-bag-w-kierownicy-blad-00588/ w silniku wyskakuje mi taki bład 00532 - supply voltage b+ 07-10 - signal too low - intermittent i jeszcze mam problem z połaczeniem sie do klimy przerabiałem cala konsole na 1Din poliftowa przed przerobieniem bylo mozna sie połaczyc a teraz wyskakuje taki komunikat Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez rysiu2006
Sajmoon Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mam ten sam błąd i już chyba trzecią czy czwartą taśmę założyłem jest też nowa poduszka bo zmieniałem kierownice na 3ramienna i dalej nic..drugą rzeczą na celowniku była wymiana sensora air bag,wymiana też nie przyniosła zamierzonego efektu..trzecią rzeczą jaką zmieniłem to poduszka od pasażera w związku z tym,że z mojej odstawała klapka a miałem cały komplet to nie chciało mi się bawić i wymieniłem wszystko,także nic..jak air bag świecił tak świeci..odpuściłem.
Rekomendowane odpowiedzi