kudlaty00 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Stuka mi lekko wewnętrzny przegub - przy hamowaniu (1,9Tdi skrzynia 4 biegowa automat). Mechanik wymienił zew bo też stukał a wewnętrzny powiedział że był suchy dodał smaru i pomimo małego luzu nie wymieniał mi go bo jego cena nowego to 650zl ??!! Pytanie czy to taka faktyczna cena ? No i zbliża mi się urlop do przejechania ponad 1000 km i się zastanawiam czy mi to wytrzyma ?? Tak z drugiej strony patrząc na alle..... i cenę 175 bo taki wew przegub znalazłem to albo nie mógł go zdjąć albo... no właśnie. Proszę o pilną pomoc jadę z dzieckiem i nie chcę w drodze stanąć w polu..... Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez kudlaty00
majkel_majki Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Wewnętrzne przeguby generalnie są drogie, do tego do automatu w zasadzie nieosiągalne, np. do tiptronika nie występują jako część zamienna, dostępne z całą półosią. Ten przegub z allegro to na 90% nie pasuje, też kiedyś to przerabiałem, kup używaną półoś w dobrym stanie, ja bym nie jechał z duszą na ramieniu czy przegub walnie/nie walnie.
Robero321 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) W Łomiankach koło Warszawy jest firma gdzie kupisz bez większego problemu do automatu zamiennik w dobrej cenie koło 300zł a w wielu innych miejscach mi terkotali że nie występuje itp.. Kupowałem ze 3 lata temu i chodzi do dziś a wolno nie staruje ani nie jeżdżę.. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Robero321
kudlaty00 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dzięki za odpowiedzi Łomianki mi odpadają bo ja z Olsztyna a do czwartku musze wymienić więc wybór padł na używaną i teraz pytanie bo pewnie z dostepnością będzie słabo - czy tylko od a4 b5 1,9 pasuje czy dobiorę on 2,5 tez ?
Robero321 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Co z tego że z Łomianek ?. ... Dzwonisz zamawiasz i na następny dzień masz kuriera
kudlaty00 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Co z tego że z Łomianek ?. ... Dzwonisz zamawiasz i na następny dzień masz kurieraJakiś kontakt? Strona? Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi