Tyrath Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Koledzy, błagam o pomoc, już brak mi sił do mojego centralnego. Zarywam noce w garażu, bezskutecznie. Pompka za długo pompuje. Jak zamknę auto z pilota to nadal mogę otworzyć klapę ręcznie guzikiem w blendzie. Dopiero za po kilku minutach stania przy aucie i otwierania\zamykania z pilota guzik w klapie się dezaktywuje. Właśnie znowu jestem na garażu i zauważyłem pewną rzecz. Po zamknięciu z pilota guzik w klapie działa. Kiedy nacisnę mikrostyk widoczny na zdjęciu po prawej stronie, pompka zaczyna pompować i guzik w klapie się wyłącza. Nie mam pojęcia jak usunąć tą usterkę. Jest to strasznie uciążliwe kiedy chcę zaparkować samochód i muszę jeszcze otworzyć bagażnik i naciskać mikrostyk. Bardzo proszę o sugestie i podzielenie się pomysłami jak to naprawić. Jezeli wszystko zawiedzie, jestem w stanie zlecić to jakiemuś elektrykowi magikowi ze śląska.
marcin_franz Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Sprawdź to: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/14337-Centralny-nie-zamyka-bagażnika#entry4557622 Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez marcin_franz
Tyrath Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No właśnie się pokapowałem, że jest podwieszony taki temat. Dzięki Do rynsztoka z tym tematem
Rekomendowane odpowiedzi