Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwny problem z elektryka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni klubowicze

Od jakiegoś czasu mam problem z elektryka w aucie. Same wlaczaja sie wycieraczki po właczeniu silnika, swieci lewa strona auta jak jest zamkniete, klakson wlaczal sie samoistnie (ten problem juz usunalem, byl to blad z zamka centralnego). Migaly mi jakis czase temu swiatla awaryjne, ktory nie właczałem.. Z czym jest problem jak go usunać? Teraz auto ma odlaczony akumulator bo swieciło podswietlanie tablicy na zakmnietej centralce. :o

Opublikowano

Podepnij vaga i posprawdzaj błędy. Następnie wykasuj błędy i sprawdź jeszcze raz co wyszło. Następnie podaj jakie mają numery i się dopiero okaże.

Opublikowano

Moduł Centralnej elektryki od razu patrz, na 99% to on leży.

Opublikowano

Możliwe że leży albo nawet pływa

Opublikowano

Możliwe że leży albo nawet pływa

Wydaje mnie się, że pomyliłeś moduł centralnej elektryki z modułem komfortu ;)

Opublikowano

Centralna elektryka odpowiada za światła. Komfort też bym sprawdził, ale raczej MCE leży.

• 6 lat później...
Opublikowano
W dniu 3.09.2015 o 08:32, kaju napisał:

Centralna elektryka odpowiada za światła. Komfort też bym sprawdził, ale raczej MCE leży.

Witam kolego mam u siebie w b7 podobny problem z tym że u mnie mrygaja światła. Same z siebie nawet bez kluczyka w stacyjce a zaś po zgaszeniu auta i wyjeciu kluczyka radio nie gasnie dopiero po wyłączeniu z guzika i nie gasnie podświetlenie climy dopiero po zamknięciu auta jak się uda bo nie zawsze działa z pilota to zgaśnie razem z podświetlanym guzikiem od awaryjnych dodam że po odpaleniu silnika też mrygaja przeruzne światła i nie działa oświetlenie przycisków wszystkie bezpieczniki ok w vcds błąd który wraca to ze szyna can pracuje w jedno przewodowym systemie i wszystkich drzwi błędy przewody can sprawdzał mechanik i twierdzi że jest ok i w przelotkach drzwi też. Mce twierdzi i moduł komfortu też ale jak to sprawdził nie wiem