Madol1 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Witajcie panowie i panie! Czy ktoś przechodził temat wymiany zwykłego szyberdachu na szyberdach solar? Zapewne jest różnica w okablowaniu. Może ktoś coś na temat takiej zmiany napisać podpowiedzieć?
turzol Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Ja przechodzilem na solar. Podpinasz się tylko 1 wtyczką 2 pin i kodujesz klimatronic na obecność solardachu Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
QuikSilver Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 zmienia to cos w samochodzie jak masz solar ?
Madol1 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Ja przechodzilem na solar. Podpinasz się tylko 1 wtyczką 2 pin i kodujesz klimatronic na obecność solardachu Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Ok, ta wtyczka gdzie jest doprowadzana? Do klimatronicka? zmienia to cos w samochodzie jak masz solar ? Jeżeli masz solar masz np możliwość włączenia latem przewietrzania samochodu
turzol Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Ja przechodzilem na solar. Podpinasz się tylko 1 wtyczką 2 pin i kodujesz klimatronic na obecność solardachu Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Ok, ta wtyczka gdzie jest doprowadzana? Do klimatronicka? zmienia to cos w samochodzie jak masz solar ? Jeżeli masz solar masz np możliwość włączenia latem przewietrzania samochodu Wtyczke (nie pamiętam nr) obsadzasz 2 pinami - jeden z nich to masa, drugi podłączasz do dmuchawy (jedyny wolny pin we wtyczce, też nie pamiętam który dokladnie)
kamulator Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 A jak jest z tematem podsufitki do solaru? Trzeba zmieniać jeśli się ma zwykły szyber czy można wykorzystać starą? Mam całość w alcantarze i nie chciał bym kombinować.
turzol Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 A jak jest z tematem podsufitki do solaru? Trzeba zmieniać jeśli się ma zwykły szyber czy można wykorzystać starą? Mam całość w alcantarze i nie chciał bym kombinować. Podufitka nie gra tutaj żadnej roli. Zostaje stara
Madol1 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 A jak jest z tematem podsufitki do solaru? Trzeba zmieniać jeśli się ma zwykły szyber czy można wykorzystać starą? Mam całość w alcantarze i nie chciał bym kombinować. Podufitka nie gra tutaj żadnej roli. Zostaje stara Tylko musi kolega sobie znaleźć szyberdach solar z "niebem" alcantara lub wymienic z starego szyberdachu
kamulator Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Chodzi mi o to, że moge miec solar z jasna przeslana. Czy idzie zdjąć tą jasną i np przełożyć tą moją z normlanego szybra.
QuikSilver Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Jeżeli masz solar masz np możliwość włączenia latem przewietrzania samochodu glupie pytanie ale na czym to polega ?
Madol1 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Opublikowano 17 Września 2015 Chodzi mi o to, że moge miec solar z jasna przeslana. Czy idzie zdjąć tą jasną i np przełożyć tą moją z normlanego szybra. Tu może niech się wypowie kolega turzol Jeżeli masz solar masz np możliwość włączenia latem przewietrzania samochodu glupie pytanie ale na czym to polega ? Wszystko opisane w temacie na forum, poszukać przeczytać będzie wiadomo
Rekomendowane odpowiedzi