Audik1992 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Witam, Jestem posiadaczem audi A4 B6 1.9 TDI 130 KM i mam problem z nawiewem od strony pasażera czyli prawej. Ustawiam temp.na 25 stopni i od strony kierowcy jest wszystko ok a od strony pasażera zima i zaparowana szyba w deszczu. Co może być przyczyną? dzięki za pomoc Witam, Jestem posiadaczem audi A4 B6 1.9 TDI 130 KM i mam problem z nawiewem od strony pasażera czyli prawej. Ustawiam temp.na 25 stopni i od strony kierowcy jest wszystko ok a od strony pasażera zima i zaparowana szyba w deszczu. Co może być przyczyną? dzięki za pomoc I zapomniałem dodać dzieje się to samo na włączonej i wyłączonej klimie
chudineze Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Sprawdzić błędy klimatyzacji. Prawdopodobnie silniczek uszkodzony.
Muskel1 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Przy okazji jak podepniesz wtyczke może przeprowadzić kalibrację silniczków /klapek nawiewu. To czasem pomaga. Niekiedy jedna z nich sie zawiesza.
nitroo Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Sprawdź też bloki pomiarowe silniczków.
Rekomendowane odpowiedzi