Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[1.9TDI AFN 110KM] chip - jednak nie w Poznaniu , pojechałem do Warszawy, WYKRES

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miczek.mk 2.8 V6 nie daje rady 1.8T po czipsie, wiec jak kochasz benzynki to jest jedyna alternatywa, ale i tak 1.9 TDI PD po czipsie rogala to objezdza :decayed:

niestety muszę się z tym zgodzić :(

Opublikowano

czyżby rob dostał :bicz: od Murzyn ?? :polew:

Opublikowano

czyżby rob dostał :bicz: od Murzyn ?? :polew:

a kto nie dostał ? :D

Opublikowano

no to się chętnie spróbuję na zlocie z gnojowozem Murzyn :decayed:

Opublikowano
no to się chętnie spróbuję na zlocie z gnojowozem Murzyn

do uslug :D

Cytat: alvaroalvaro78 17 Lipiec 2007, 23:01

czyżby rob dostał od Murzyn ??

a kto nie dostał ?

Ono..... i chyba nie bede sie kompromitowal... chociaz... :polew:

Opublikowano

mam zabrać 15 chociaż na przód ?? :naughty:

Opublikowano

nic to nie pomoze, ale jak lubisz komfort :polew:

Opublikowano
nic to nie pomoze
:shocked: oj Alvaro chyba od Pistacji :bicz3: :bicz2::bicz: się szykują straszne!! Murzyn musisz obronić honor B piuntek!! :dance:
Opublikowano

nie bylo z tym problemow jak do tej pory, a nowe mody juz ruz, tuz... tylko najpierw musi niunia dojsc do siebie po malym bum :wallbash:

Opublikowano

eee pany o jakich my tu modach gadamy u mnie tylko sofcik a w pistacji to ja widzę że hardzik :polew: ale nie wydygam i jak coś to chętny jestem na kreseczkę na zlociku... :D

Opublikowano

no chłopcy ja też czekam na kreseczke z Hugiem :) w końcu ma najwięcej koni z nas wszystkich..więc trzeba z nim się spróbować :oklaski: KILLIM :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

no chłopcy ja też czekam na kreseczke z Hugiem :) w końcu ma najwięcej koni z nas wszystkich..więc trzeba z nim się spróbować :oklaski: KILLIM :dance: :dance: :dance:

eeeetam

nie ma nad czym się spuszczać

razem wracaliśmy od Rogala i nie widziałem różnicy :polew:

Opublikowano

to ja tez, ja tez. Masa zestawu Murzyn + AJM bedzie zdecydowanie mniejsza niż Hugo + AWX :gwizdanie: tu upatruje swoja szanse :polew:

Opublikowano

to ja tez, ja tez. Masa zestawu Murzyn + AJM bedzie zdecydowanie mniejsza niż Hugo + AWX :gwizdanie: tu upatruje swoja szanse :polew:

Ja się tak nie bawie :bicz3: Nie dość , że mam fure dużo cieższą to ja też jestem po tuningu optycznym :polew: Przegram i będą sie śmiać , że nad mocą nie panuje :thumbup:

Opublikowano

oj coś czuję że moje skóry i sprzęt audio pójdzie "weg" na okres spotu a będę siedział na stołku z kuchni... :polew:

Opublikowano

Ja na 100% nie naprawie do konca auta, wiec bedzie bez kilku czesci :polew: zawsze lzejsze, a i na kujawskim dojade, a to 25KM wiecej :polew:

Opublikowano

Panowie zrobilibyscie jakis filmik z tych potyczek :evil:;)

Opublikowano

98igo dawaj na zlot letni to nie będziesz potrzebował filmików... :)

Murzyn chyba założę posta : "jak odciążyć B6, żeby nie dostać w d*pę od niekompletnej PISTACJI..." :polew:

Opublikowano

Spoko spoko Murzynowi trzeba dołożyć 200 Kg ( 3-4 osoby płci pięknej ) do Autka i mozna sie scigać :) w końcu B6 cieżesz od B5 , wiec będziemy wyrównywac szanse....

Własnie w Grodzie Kraka jest takowy Plan by sprawdzić sie na kresce , zobaczymyc o z tego wyjdzie....

Opublikowano

a Ty w koncu ile masz ... co wyszlo z tych modów ... ?