piotrcar Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 czy ktos moglby podac numery czesci z pakietu zewnetrznego s-line?? chodzi mi o: -zderzak przedni, -zderzak tylni, -listwy boczne, -lotka na klape. To wszystko do kombi. Bylem dzis w serwisie i chcialem sie dowiedziec o te czesci ale koles nie zbytnio wiedzial co to jest s-line
domelq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Wyrazy współczucia co do wyboru ASO :gwizdanie:
yaboo Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 był ostatnio na allegro cały kpl zestaw od s-line właśnie do kombi
yaboo Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 racja alv, coś z S http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=468315905&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any mając do wyboru s-line czy S4 wybrał bym od eski oczywiście
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 zderzaki i listwy są też s-line..
piotrcar Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 ja tam wole s-line.co zaloze s4 a silnik 1.8T....jak dla mnie to profanacja
Rekomendowane odpowiedzi