szczyglo Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam wszystkich mam pytanie:Mam audi a4 b5 rok prod 96 i moje standardowe lampy przednie chce zamienić na soczewki z ringami czy będę miał problem z ich podłączeniem ?? a jeżeli tak to jakie??? i co trzeba będzie przerobić i jak podłączyć ringi?? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam * nazywaj proszę wątki zgodnie z regulaminem forum - lukaszr
Snap Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 poczytaj to >> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html;topicseen
szczyglo Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 OK Dzieki zabieram sie do pracy jak znajde czas
marchewa154 Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Witam też planuję wymiankę lampek ale zastanawiam sie co z halogenami trza z nich zrezygnować czy są może soczewki z halogenami
ykk Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Jedyne wyjscie, to kupic zderzak poliftowy z halogenami.
domelq Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Chyba, że już taki masz. To wówczas musisz tylko podmienić kratki pod halogenki
Rekomendowane odpowiedzi