mdziaba Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Witam mam zamiar przerobić starą turbine na hybryde. Czy polecacie kogos z Warmińsko-mazurskiego, mierze w ok 230 KM wiadomo plus inne przeróbki. i pytanie czy nic sie nie bedzie działo jak narazie bym wstawił hybryde bez strojenia? I jaka cena takiej Hybrydy?
marcindlug Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 zasadniczo nie powinienes jezdzic bez strojenia autem z wieksza turbosprezarka. do pewnego momentu komputer bedzie sie adaptowal ale po przekroczeniu progu adaptacji bedziesz jezdzil na ubogiej mieszance co nie jest zdrowe.
mdziaba Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 Czyli nie ma sensu robić po kolei raz to wymienić raz to.. najlepiej wszystko na raz FMIC downpipe itd
C4NC3R Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Zrób najpierw fmic i dp, później turbo( i ew. większe wtryskiwacze) i strojenie.
mdziaba Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 i jeszcze wiekszy reduktor i wtryski od podtllenku LPG
C4NC3R Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Jak chcesz podobną moc na gazie to tak. Napisałem Ci co zrobić pokolei aby nie robić niepotrzebnie co chwile korekt softu pod nowy setup... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Andrzej777 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Polecam turbospec rakszawa
Rekomendowane odpowiedzi