Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Lampy black angel eyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet o tym nie myśl. Angel Eyes do B7 ? :confused4: Nie rób z niej BMW bo do B7 to już wogóle Angele nie pasują.

Opublikowano
:sick3::thumbdown: ringi do B7... katastrofa ;( Chłopie odpuść :decayed:
Opublikowano

Zamienić bixenona na endżel szajsy ? :doh1: :ranting1:

Opublikowano

to nie sc... takze tak samo jak poprzednicy mowie stanowcze nie :confused4:

Opublikowano

Forget it !!!!

Opublikowano

jesli do soczewki pasuje H4 to mozna bixeon wsadzic. jesli inne to nie

ale ori lepsze

Opublikowano

Kwestia gustu ale NIE :thumbdown:

Opublikowano

Według mnie ringi ładnie by wyglądały w B7, ale oczywiście jakoś ładnie wykonane - raczej nie te z aukcji hehe. Niestety jest to patent BMW :( co też jest troszkę nie za bardzo żeby był wykorzystany w innym aucie (ale to już najmniejszy problem). A jeśli byłbym na Twoim miejscu (miałbym bixenon) to raczej bym ich nie wymieniał na inne - z resztą tak jak Ci tutaj koledzy podpowiadają.

Odpowiadając na Twoje pytanie to będzie najprawdopodobniej problem ze sterowaniem bo jak jest bixenon to masz coś takiego jak samopoziomowanie a lampy które pokazałeś w linku mają raczej sterowanie takie jak zwyczajne lampy czyli ręczne. ( o ile dobrze się orientuję w temacie )

Opublikowano

piekne takie chce :> jakis manual jak zrobic?

I właśnie w taką stronę powinieneś pójść. A nie robić z Audi BMW, tym bardziej z B7 gdzie na ori światłach wygląda ładnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam Panowie.. dawno nie odwiedzialem forum.. praca praca praca..

widzialem wiadomosc od kolegi arturo_freestyler wiec postaram sie opisac co z czym sie je przy rezanku lamp.

A wiec..

Po demontazu lamp.. przede wszystkim musimy uporac sie z klejem.. ktory jest dosc mocny i w tym wypadku proponuje zastosowac jakas nagrzewnicce w postaci opalarki.. z gory odradzam wkladanie lampy do pieca czy piekarnika tak jak to wczesniej bylo mowione poniewaz w ten sposob mozna bardzo latwo uszkodzic lampe..

Po rozklejeniu nie usuwaj kleju poniewaz jesli zrobisz to sprawnie to ten sam klej posłuży Ci drugi raz.. mozesz tez zastosowac jakis klej - silikon bezbarwny..

Praktycznie kazda czesc lampy mozna odzielic od drugiej wiec jesli chcesz uzyskac efekt czarnego wkładu .. wysatrczy ze wyciagniesz chromowona czesc na spodzie pod xenonem i to miejsce pomalujesz czarna farba - sprayem o wysokiej wytrzymalosci temperatur .

Dekielek tez bardzo latwo mozna usunąc i na jego miejsce montujesz jakis bialy badz przezroczysty.. Jakis w sensie ze musi miec odpowiedni rozmiar.. ja zamontowalem od mercedesa CLK i jestem zadowolony z efektu.. na zywo wyglada naprawde fajnie.. ale mysle ze ORi to Ori i takiego wlasnie powinninens poszukac..

Pozdrawiam

Opublikowano

Widzę że trochę roboty z tym jest. Ale warto bo efekt konkretny :good: Napewno dużo lepiej niż jakby załozył Angel Eyes.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie a co myślicie o tych Angelach

W zamyśle żeby uzyskać podobny efekt:

pb7angel.jpg

Biorąc pod uwagę że mam obecnie zwykle lampy, i zamierzam pomalowac grill na czarno bo moj chromik na nim jest juz troche sfatygowany, a czarny strasznie mi sie podoba

Opublikowano

Według mnie ORI lampy wyglądają ładnie, nie wymagają poprawek :P:)

Opublikowano

a mnie wlasnie zwykle ori sie nie podobaja dlatego szukam czegos innego :)

Opublikowano

Ja bym ich nie zalozyl do B7 :thumbdown::sick3:

Co to Bmw czy Audi ??

W Golfie ewentualnie moze by i pasowalo :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Maj 2009, 16:41_________________________________________________T strzel sobie bi-xenony a nie jakis shit :thumbdown:

Opublikowano

Wlaśnie chyba tak zrobie odloze kase i pojde w Bi-Xenony z czarnym srodkiem

Opublikowano

Wlaśnie chyba tak zrobie odloze kase i pojde w Bi-Xenony z czarnym srodkiem

Prawidlowy wybor :good: