Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z Bagażnikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała sytuacja panowie . Byłem przewieźć trochę elementów do auta kolegi musieliśmy związać zamek o mocowanie na dole sznurkami żeby się trzymało więc ręcznie zamknęliśmy bolec w zamku i tu pojawił się problem ... na początku myśleliśmy jak tą blokadę zdjąć , okazało się że trzeba zdjąć tapicerke z klapy i faktycznie udało się LECZ .... zamknęliśmy bagażnik i się nie chce otworzyć >.< ( z kluczyka zamkiem się nie da otworzyć ponieważ nigdy nie działał jak już kupiłem tak było ) przycisk od klapy gdzie wkładamy kluczyk nie otwiera bagażnika a nie ukrywam w sedanie by się chociaż bagażnik przydał . proszę pomocy :(

Opublikowano

Guzik jest miękki ? Tzn nie stawia żadnego oporu ? Pompka Ci chodzi ?

Opublikowano

zapewno zdemontowaliscie ciegno. od srodka musisz odblokowac i posprawdzac wszystko

Opublikowano (edytowane)

guzik jest luźny nie stawia oporu zawsze działał .

zapewno zdemontowaliscie ciegno. od srodka musisz odblokowac i posprawdzac wszystko

a jak sie dostać do środka do bagażnika w sedanie :D jak tam wszystko zabudowane :(

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dzieloną masz kanapę ? A pompka przestawia blokadę zamka?

Opublikowano

nie wiem bagażnik jest zamknięty wiem tylko że centralny działa napewno ... . jak wczoraj zdejmowaliśmy tapicerke to wszystko działało przycisk też działała ale blokada i tak nie chciała puścić zamka ..

Zrobione kanapa zdjęta półka też w tej blaszce wyjęta dziura na narty ( kawałek blachy) i odkręcona tapicerka od środka cięgło było ok wygiął się drut który zwalnia to cięgło ;) już jest ok poprawione i nasmarowane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...