adamus55 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam Pojawił mi sie problem dotyczący wskaźników paliwa i temperatury wody.Mianowicie wskaźnik od wody wcale nie podnosi się mimo że temperatura wody jest chyba odpowiednia, gdyż po włączeniu nawiewu leci ciepłe powietrze. I to samo tyczy sie wskaźnika paliwa żadnej reakcji,rezerwa pali sie mimo iz nalałem na pusty bak 20litrów paliwa shocked Czy miał ktoś może taki problem albo wie jak go rozwiązać? Bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek info Pozdrawiam
poziek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Adamus jak jeszcze raz utworzysz dwa i więcej takich samych tematów w różnych działach to leci ostrzeżenie.
adamus55 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 Ok, sorki ale zalezy mi na szybkiej odpowiedzi bo wyjezdzam
debianA4 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Witaj ja mam ten sam problem...Kolega miał to w VW bora i okazało się ze problem tkwi w zbiorniku mianowicie jest tam taka płytka która najwyraźniej się spaliła...po jej wymianie mu wszystko działało... nie wiem czy to właśnie o to chodzi ale ja zacznę szukac właśnie od tej mańki
adamus55 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 :a4fan:Juz tam sprawdzalem,ale dzieki za info Mowisz ze masz ten sam problem to jak cos wymyslisz to napisz co to bylo dzieki i pozdrawiam Temat nadal aktualny,jeszcze sie nic nie wyjasnilo nadal potrzebna pomoc :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi