janeksroka Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Cześć, odkąd zakupiłem audi a4 b5 nie otwierała mi się popielniczka, dość drażniące, bo mimo iż nie palę to często wyrzucam jakieś papierki. Więc przy pomocy noża otworzyłem popielniczkę. Okazało się, że nie można jej zamknąć i była wcześniej zablokowana na guzik xPCzy można to jakoś naprawić czy raczej trzeba wymienić element na nowy?Dziękuję bardzo i pozdrawiam
Bartollo Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Trzeba ja wyciągnąć i zobaczyć co sie jej stało. Mojej niestety nie udało sie naprawić bo popękało kółeczko ze sprężynką która wypycha popiołkę wiec musiałem wymienić.
janeksroka Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) U mnie wypycha bardzo dobrze, ale nie potrafi jej zatrzymać zamkniętej, jutro będę nad tym grzebał to może zrobię jakieś fotostory z rozbiórki ;]@editpo rozebraniu okazało się, że jest ułamany plastik blokady, taki mały badziew.Można to gdzieś dokupić oddzielnie czy trzeba całą popielniczkę wymieniać? Edytowane 22 Września 2015 przez janeksroka
Rekomendowane odpowiedzi