maromareczek Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Witam Panowie poci mi się pompa w moim audi i jak zaparkuje to zostaje niezla plama oleju napedowego co to w sumie moze byc... mialem nadzieje ze poluzował się ten węzyk ale nic z tego...
maniekaudia4 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 często poci się pod nastawnikiem lub czujnikiem musisz sprawdzić te dwa miejsca
wesz82 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Powiem Ci tak jak wali z pod pokrywy nastawnika to po uszczelnieniu tego często puszcza uszczelka pod nastawnikiem. Jak od nastawnika w góre masz sucho to powiem szczerze ze to najgorsza no prawie najgorsza opcja jak leci dołem. Umyj silnikllatarka i lusterko w rękę i heja lokalizuj wyciek. Tutaj masz o tym trochę przybliżone: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=35&t=258443&start=84 Jak masz kompa i troche umiejetności to dużo uszczelnisz samemu
maromareczek Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) jutro umyje silnik lusterko diagnostyczne i jazda mam nadzieję że to będzie góra bo inaczej niezle koszta... i bardzo dziękuje za podpowiedź okazało się że pompa ciekła z tylu i od dołu wiec sprawa poszla do znajomego mechanika. od razu zrobilem rozrzad Edytowane 20 Września 2015 przez maromareczek
Rekomendowane odpowiedzi