SpierfolES Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 I okazyjnie dorwalem galke rs4 xD także mam na sell galke sline lift pikowana biala nic dla chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 11 godzin temu, SpierfolES napisał: To weź ta liste zapamietaj xD nie da się tak łatwo :-P Dlatego napisałem w pamięć Szybko można zapomnieć i lista nie powinna dostać się w niechciane łapki ( dziewczyny, narzeczonej, żony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 W trakcie realizacji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Aliexpres widze wykupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nic nie wykupione xD na zamówienie z modernaircastoms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Front zalozony :-) auta jeszcze nie odebrałem. Sporo podlaczania jeszcze zostaje. Niebawem raczki wyszywane i boczki skora z pamięcią potem klamki rs z funkcja rgb led Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ciekawy ten front od riegera szkoda, że bez halogenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DŁuGI a4 AVANT Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ale agresywny ten przód... Ładnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jakos się prezetuje :-) niestety z tym zderzakiem jest jeszcz lepiej chociaż zeby go dopasowac odpowiednio to masakra przy lampach i tak nie lezy idealnie trudno. Jak dla mnie zbyt duza cena 2900 zderzak lotka 400 kratki 600 malowanie 300-500 plus zakladanie z 300-400 zl bo pelno roboty zeby to wyprostować. Myślałem ze jakość bedzie ciut lepsza i tak kawal dobrej roboty wykonali żeby to jakoś wyglądało :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Krajewski Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ciekawe. Masz więcej fot? Czegoś mi brakuje, albo coś mi nie pasuje, nie bardzo wiem co. Nie wiem, czy chodzi o lakier... Wiesz, na kółkach na grillu schodzi chyba miejscami. Do tego ten lakier na masce ma 50% połysku dołu zderzaka. Albo inny kolor? Tak jakby brakowało wisienki, która to zepnie. Co zrobisz z tablicą rejestracyjną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Zderzak nie spolerowany jeszcze i brudne bo trase do Torunia walnałem z tablica narazie nic za szybe :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tak schodzi bede musial kupic innu czarny zamiast malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 2 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Wystarczy przekrecic wybierak i jest gałka rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Rozwijamy projekt dalej będzie się działo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) tylko żebyś z tym Jackiem Danielsem nie poszedł jak koleś z mojego miasta Zawsze jak przejeżdzam koło tej BMKi to się zastanawiam co autorem projektu kierowało Edytowane 9 Października 2017 przez l.e.s.t.e.r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Chyba nie przesadze xD elektronike muszę ogarnąć w środku klamki z rsa podswietlanie boczkow klamek led. I ogarnąć lusterko 8 pin oczywiście z małą buteleczka Jacka xD a z tyłu w podlokietniku również jakąś konkretna flacha plus dwie szklanki. Z tym to się będzie trzeba pobawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 W dniu 02.10.2017 o 22:03, SpierfolES napisał: Wystarczy przekrecic wybierak i jest gałka rs4 Hej. wooow podziwiam projekt, naprawdę dużo wsadzone serca i plnów . Pytanko, jak z wymiana gałeczki na poliftowa jak ci poszło z przekręceniem wybieraka, pytam czy miałeś jakaś specjalna technikę, bo koledze przy tym połamało się to kompletnie... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Powiem ci ze dość mocny ten wybierak przekrecilem tak do 180 -140 stopni zeby o 90 poszło. Być może za mocno podgrzał albo za slabo wiesz nie ta elastyczność i klops xD a projekt fajny w przyszłym roku będzie szok kompletny. Coś to forum nie takie jak wcześniej już tyle osób nie udziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Sporo roboty jeszcze zostało :-) ale damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi