Mango155 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Wszędzie gdzie się da folia pseudo-carbon... Ja wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale nie uważasz, że co za dużo, to nie zdrowo? Bez urazy, ale taka folia carbonowa leci dla mnie straszną tandetą... W każdym bądź razie, samochód ma się podobać właścicielowi, a o gustach się nie dyskutuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 6 godzin temu, Mango155 napisał: Wszędzie gdzie się da folia pseudo-carbon... Ja wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale nie uważasz, że co za dużo, to nie zdrowo? Bez urazy, ale taka folia carbonowa leci dla mnie straszną tandetą... W każdym bądź razie, samochód ma się podobać właścicielowi, a o gustach się nie dyskutuje. Zrobiłem coś jak w competention tam gdzie mają dane piano dałem carbon chociaż jeszcze jest kilka elementów do podciągniecia ale damy radę. Nie musi ci się podobać ja robie innego i tyle. Myślę że jak wszystko wypali to będzie grubo chociaż do tego długa droga. Także obserwujcie i komentujcie pozdro Zawartość dodana 3 minutes later 6 godzin temu, Mango155 napisał: Wszędzie gdzie się da folia pseudo-carbon... Ja wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale nie uważasz, że co za dużo, to nie zdrowo? Bez urazy, ale taka folia carbonowa leci dla mnie straszną tandetą... W każdym bądź razie, samochód ma się podobać właścicielowi, a o gustach się nie dyskutuje. Zrobiłem coś jak w competention tam gdzie mają dane piano dałem carbon chociaż jeszcze jest kilka elementów do podciągniecia ale damy radę. Nie musi ci się podobać ja robie innego i tyle. Myślę że jak wszystko wypali to będzie grubo chociaż do tego długa droga. Także obserwujcie i komentujcie pozdro A tymczasem dekielki do felg już się robią Plastidip w drodze także w sobotę maluje i zobaczymy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Plastidipy leżą także w sobotę odpierdylam fuszerke może coś ulepie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dekielki już są :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Kapselki gotowe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Chyba będzie ciekawie czekam na całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dokładka jest także do roboty :-) Zawartość dodana 15 minutes later Hym kolejny zakup tak przy okazji do wydechu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Tak wiec tak pseudo folia do wywalenia zbyt duzo niedociagniec może pozniej zainstalujemy sotto 3m averleya zobaczymy co się wymyśli a dzisiaj malowanko plastidipem efekt nice :-) Zawartość dodana 0 minutes later Ze starymi dekorami też się bawię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dekielki ktoś Ci robił, czy sam ogarniasz takie tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dwa lata się bawie wiec troche znajomosci się nazbieralo nie zamówiłem :-) Zawartość dodana 45 minutes later Zaciski naklejki jak widać są co do wydechu trzeba kupić nakladki i przerobic podtrzymanie wydechu awaryjne. O tym oczywiscie nigdzie się nie doczytalem chyba wszyscy to wycinaja nie wiem. Przepustnica zamontowana pozostalo elektroniczne ogarniecie i bedzie furczalo delikatnie chyba ze pozbede się katalizatora. Felgi jako tako wyszły. Dekory wymalowalem w czarny mat i popsikalem metalizerami takze mogę sobie zmieniać. Obserwujcie komentujcie doradzajcie jadę dalej z tematem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Nieco carbonow pozrywalem w sumie stwierdzam ze nie pasuje to pod ten kolor felg :-) trzeba troche się pobawic jeszcze zeby to rece i nogi miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theooo Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Super te detale:) na plus Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Dasz foto dekorów bo ciekawi mnie efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Leza sobie xD jak cos mozna zerwac kolor dowolny sa czarne i sie mienia niebieski fiolet spoko nawet cis innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Siema.Kratki w zderzakach masz org. Czy dorabiałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 W sumie moge sprzedać trzymaja jak porabane robią za hak xD zakladam zderzak riegera także moge opylic te co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquid8p Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Mam te same felgi tylko 20", czekają na założenie Uwielbiam takie wzory Twoje auto mocno się zmienia, nic tylko modzić i modzić trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Wykorzystalem luke xD od jutra dalej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Także jutro odbieram furke i bede opisywał temat dalej kilka zmian zaszło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Także tak carbony i folie z lamp wywalone całkowicie. Co dalej logo audi na srebrno na chłodnicy belka wymalowana na czarno . Styropian out progi poprawione a zderzak z tytułu wymalowany ponownie wyszło dobrze. Przepustnica skończona chociaż brakuje wywalenie dpf do uzyskania lepszego dźwięku. Wydech zalozony wraz z dokładka. Niestety zderzak nie podszedł za dobrze także nie założyłem. A co do lotki ala rs niestety LESTER nie wiem jak można napisać że jest ok. Szczerze ja jestem mega zawiedziony gadalem z kawka to dostalem info ze max 2mm wiecej bedzie obczajcie foto 2euro 2.20 grubosc 20 cent 2.14 i jeszcze z 0.5mm do 1mm brakowalo także odstaje ładnie . Foty na szybko Zawartość dodana 2 minutes later Także tak carbony i folie z lamp wywalone całkowicie. Co dalej logo audi na srebrno na chłodnicy belka wymalowana na czarno . Styropian out progi poprawione a zderzak z tytułu wymalowany ponownie wyszło dobrze. Przepustnica skończona chociaż brakuje wywalenie dpf do uzyskania lepszego dźwięku. Wydech zalozony wraz z dokładka. Niestety zderzak nie podszedł za dobrze także nie założyłem. A co do lotki ala rs niestety LESTER nie wiem jak można napisać że jest ok. Szczerze ja jestem mega zawiedziony gadalem z kawka to dostalem info ze max 2mm wiecej bedzie obczajcie foto 2euro 2.20 grubosc 20 cent 2.14 i jeszcze z 0.5mm do 1mm brakowalo także odstaje ładnie . Foty na szybko Zawartość dodana 3 minutes later Zawartość dodana 4 minutes later Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi