crookers20 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Witam, mam problem z audi, jak by ktoś mógł to proszę o poradę i rozszyfrowanie. http://vaglog.pl/log_233540.html
Łukasz13 Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Albo megaa dziura w dolocie, jeśli dolot ok to przepływka padnięta.
crookers20 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 Auto zostało przeskanowane przed testem i uwolnione od błędów, Nie wariuje na obrotach.. a ja już nie mam pojęcia gdzie szukać dziury w całym jedynie z tego co się orientuje to przepływka powinna podawać do 90g/s u mnie zaledwie 50 z groszem, czy jest jeszcze jakiś sposób aby upewnić się że to na 100% przepływka oprócz podmianki na nową bądź sprawną??, kiedyś miałem przepływkę i już raz wymieniałem tylko wtedy dawał znać samochód na starej skakaly obroty a na nowej jest spokój nawet przy odpalaniu rano. A po drugie jak dziura jest za filtrem powietrza i przepływomierzem to komputer czytał by 50g/s a nie wartość przepływki?
Łukasz13 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Jak będzie ciągnął powietrze dziurą zamiast przez przepływke normalne że wskazania będą mniejsze.
tomekb7 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 odepnij przeplywke i zobacz czy auto lepiej jezdzi a jak nie pomoze to tylko podmiana na sprawna lub nowa
Rekomendowane odpowiedzi