ALBINEK Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Nie wiem sie dzieje ,mam zaparowany lewy reflektor czy da się coś z tym zrobić?
Jarr Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam. Mam coś podobnego. U mnie tez wyglądało to na zaparowane , później zamglone przez myjkę ciśnieniową i stosowanego środka. Teraz po przepaleniu żarówek stwierdziłem że żarówki topią lustro. To dopiero dramat!!!!
variocustoms Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Mi samo odparowało, nie powiem, cały dzień lało a ja trasa 300 km, rano sprawdziłem 0 pary. Poczekaj to może samo odparuje.
domelq Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Para się z nikąd nie bierze. Masz gdzieś lekko rozszczelniony reflektor. Postaw auto w ciepłym garażu albo na słonku, zdejmij pokrywy dostępu do żarówek i poczekaj i samo odparuje. Normalnie tez powinno odparować, tylko przy tej pogodzie to moze troszke potrwać. Poszukaj na forum bo już temat był wałkowany i podawali różne rozwiązania.
Rekomendowane odpowiedzi